Bra kvalité

Jag får ofta frågor hur jag gör för att få bra kvalité på bilderna när jag laddar upp dom på blogg.se. Här kommer ett litet tips ni kan tänka på:
 
Ändra storleken på bilden i ditt redigeringsprogram innan du laddar upp bilden på bloggen. När jag fotar bilder med min kamera är dom ungefär 3000-5000 px bred. Men min blogg är bara 700px bred. Då brukar jag minska bildens bred till 700px i photoshop innan jag sparar den.
 
random bild från arkivet

Liene Svärd

Bra tips! Ska tänka på det här till nästa gång :)

Som svar på din fråga. Igår umgicks jag bara med mamma och läste bibeln och jag bloggade och lyssnade på lite lovsång även. Vad gör du idag? Jag ska snart till Hansa här på Gotland för att syssla med musiken :D


blogg: http://lifefromwithin.blogg.se
Sandra

sv: jo det är jätte bra. Ska snart till stallet, dock har jag sån jäävla träningsvärk. kommer inte klara detta hahaha!


blogg: http://nattstad.se/sandraviktorsson
Inga-Linn

Sv; Jag ska på min systers julavslutning själv?:)


blogg: http://livetenligtingalinn.blogg.se
Madeleine Jonsson

Bra tips!


blogg: http://maddisenj.se/
CAICAIS.BLOGG.SE ~

Sv; samma här, ska julbaka :)
kram


blogg: http://caicais.blogg.se

Kom ihåg mig?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 19 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


FÖLJ MED MIG PÅ ÄVENTYR!! Från de 22 januari till någon gång i april-ISH kommer jag befinna mig i Asien med en ryggsäck och resa runt i olika länder tillsammans med tre tjejer jag träffat över internet. Jag kommer att blogga så gott det går och jag lovar att bloggen kommer fyllas av massa fina bilder medan jag är borta! So stay tuned <3


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com


  • Läsvärda inlägg

  • follow me @alicelindstroom    bloglovin