Alicelindstrom

Sommaren 2012

alla bilder är fotade med min mammas digitalkamera. Ville få med massa söta bilder på mig jue. Hon har fotat alla bilder men hon tömde över sin kamera till min dator i Paris.
 
Åh saknar frankrike. Stå på deck på båten när vi åker in i Kiel sen ner och sätta sig i bilen och ut på Autoban. Stanna efter vägen och äta lunch. Stå i bilköer. Kolla på bilköer (HAHA) Punka på husvagnen så vi fick lämna den efter vägen och köra runt och leta deck och ingen snackar engelska. Campa mitt i Saine och se båtar åka förbi. Massa utflykter till saker som Versailles, louvren, eiffel tornet, triumfbågen, sacre coeur OSV. Äta baguetter som är sååå goda och bara mysa i husvagnen.
 
Perfekt sommar och denhär sommaren kommer bli grym, minne för livet!! 

Sofia

sv: 35


blogg: http://sofiavading.blogg.se
Sofia - TÄVLING PÅ BLOGGEN

bara bra här :D själv då?


blogg: http://byfia.com
Emma

sv: tack! :)


blogg: http://emmandens.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin