Alicelindstrom

Vad ska man göra?

När jag loggade in och skulle ladda upp videon möttes jag av detdär ↑
Vad ska man göra? hur hade dom tänkt att man ska kunna ladda upp filmer man spelar in med datorn/kameran? nu vart allt jobbigt.
 

Anonym

tycker också det är dummt!

svea ~ maviedesvea ★

Jag undrar samma sak, för jag menar tänk vilka dåliga videos det kommer bli på Videofy när det BARA är videobloggar inspelat från mobilen. Och tänk hur många användere dom tappar på att göra såhär. Jag har ingenting att spela in med eller ens använda videofy på mobilen. Asså bli så arg, dumma videofy.

Men jag har börjat ladda upp mina videos på youtube istället, har redan 672 premunuranter :)


blogg: http://maviedesvea.blogg.se
svea ~ maviedesvea ★

sv: jamen precis jag håller med, när man hittade videofy så tänkte man ba åh den här sidan trivs jag på och tänker stanna på. Den var jätte bra men nu något år efter så stänger dom ner uppladdningssidan. Sidan var hur bra som helst, man kände sig hemma där. Men nu... bööh, Oh no. Jag menar för eller senare så kommer dom ju förstå att dom har tappat en massa användare pågrund av det här. Men jaja. Vi ser väl om dom tar tillbaka uppladdingssidan, vilket är en superduperliten chans att dom gör, om det ens finns någon chans. Men aa man kan ju alltid hoppas att dom inser att dom har gjort något riktigt fel. Aja skitsamma, vi ser väl om man hittar något ställe som är minst lika bra som videofy var förut :D


blogg: http://maviedesvea.blogg.se
Amanda Karolina Erika

Tack så mycket! Allt bra idag? Kram!


blogg: http://sitaras.blogg.se
Alice

Vad konstigt. :(
Sv: Haha, vilket sammanträffande med smeknamnen! :)


blogg: http://lallizzlife.blogg.se
Sanna Widman

SVAR:
Här är det bra, sjd? :)


blogg: http://FotbollsSanna.blogg.se
matilda

sv: bara chilla vid poolen, dudå? :)


blogg: http://wegmanns.blogg.seVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin