Alicelindstrom

Blir inte smartare

Jag ska strax sussa för är dunder trött. Efter att ha spenderat typ halva kvällen med näsan i kemiboken känner jag mig inte så mycket smartare. 
Jag tänkte bara passa på att kolla med er om ni har tips på ett ämne att hålla ett argumenterande tal om? Vi ska göra det på svenskan och det står helt still i mitt huvud...

 
 

Ida Lindborg ♡

åh mys!

Sv: hihi tack så mycket! är jättenöjd! :D


blogg: http://photobylove.se/
Sanna Widman

Alltid svårt med argumenterande, vi skrev en uppsats om det förut. Kanske varför man vill sänka bilkörkortsåldern eller varför man inte ska sänka (eller i något annat ämne), varför man inte ska köpa päls :') svårt dedär

SVAR:
Japp! :)


blogg: http://sannawidman.blogg.se/
Elin

allt bra?


blogg: http://elinkristensson.blogg.se
Erika

Jag tycker att du ska prata om något som intresserar dig, det är så mycket enklare att skriva ner dina åsikter och tankar då :)


blogg: http://icanpikan.blogg.se
Jossie

Jag kommer inte heller på nått man kan argumentera om...


blogg: http://nattstad.se/jossie
Moa Persson

Jag vet en kompis till mig som skulle göra likadant på svenskan, och hon valde julklappar. Det finns massvis med saker att snacka om där, speciellt om pengarna, alla träden de tar ner för all pappersmängd som går ut osv :)


blogg: http://photomp.blogg.se/
CAICAIS.BLOGG.SE~

Så himla mysig & supersnygg vinterdesign du har!


blogg: http://caicais.blogg.se
Sanna Widman

Hejsan! :)
Nu är 2 vinnare uppe i Veckans Blogg. Kika in och var gärna med igen.

http://sannawidman.se/2014/december/veckans-bloggar-ny-omgang-2.html#comment

Ha en fortsatt bra Onsdag!
kram


blogg: http://sannawidman.blogg.se/
Ella

Jag skrev en argumenterande text om varför det borde serveras mer vegetarisk mat i skolan. Det finns ganska mycket att säga om det. Hoppas du hittar nåt att skriva om!


blogg: http://miniella.blogg.se
MATILDA

Så kul, gjorde det i 1:an :) jag och min kompis hade ett argumenterande tal om ¨rätten för homosexuella att adoptera¨ sen vet jag många som tog t.ex. delfin jakt.


blogg: http://matildays.se
sanna hyvärinen

Hej, jag ville bara kika in och tipsa om en tävling jag har på bloggen! Jag lottar ut ett presentkort på 1000 kronor hos Klockkungen, där det finns klockor som tex Michael Kors, Marc By Marc Jacobs, Daniel Wellington och Fossil! http://fashionjoint.se/2014/december/vinn-1000-kronor-hos-klockkungarna.html#comment Hoppas du får en fin dag!


blogg: http://socosy.blogg.se/
Emelie

Så mysigt!


blogg: http://ems.for.meVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin