Alicelindstrom

Avslutningsklänningars

Avslutningsklänningar
Nu är det inte länge kvar till skolavslutning och kanske dax att hitta kläder? Jag är verkligen glad att jag köpte min avslutningsklänning i USA i sommras. Den är vit och kostade knappt 150:- om jag minns rätt. Jag tyckte den var riktigt fin och jag skulle aldrig hitta en lika fin för samma pengar hemma i Sverige! 
 
Iallafall på bilden här uppe ser ni 4 klänningar som jag tycker är fina. Klicka på bilden för att se pris och vart dom finns att köpa. Har du bestämt vad du ska ha på din avslutning?

Alicé

Jag ska faktiskt ha den tredje, fast i en grönblå färg :)


blogg: http://www.fames.se/aliceerikssonn
♫♪ sandra

fina :)


blogg: http://www.sandramusic.spotlife.se
VERONICA - modeblogg

Gud så vacker design, sååå vackra bilder på dig att jag smäller av. Superfint! Och sååå fina klänningar. Fastnade direkt här, direkt!! :) Ha en fantastisk och helt underbar kväll fina du, kramar!


blogg: http://vveronicas.com/
Cornelia

den helvita var verkligen fin!


blogg: http://corneliae.blogg.se/
Ida

vad fina, gillar den till vänster!


blogg: http://tradeskins.blogg.se
Flisan

Fina :D


blogg: http://fflisan.blogg.seVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin