Alicelindstrom

Sommar

Hallå? vad hände med värmen? poff så var det sju grader och regn. Inte alls avis på er i Stockholm, buhuu. Men värmen kommer förhoppningsvis tillbaka, annars sticker jag ju söder ut på torsdag..
 
 
Vilken är din favorit årstid?  min är sommar, alla dagar i veckan!

Inga-Linn

Sv: Jobbar i en förskoleklass och på fritids!:)


blogg: http://livetenligtingalinn.blogg.se
VERONICA - modeblogg

Håller med dig fullt ut! Älskar sommaren och gud så fin bild du lagt upp! :) Hoppas du fått en bra start på veckan och får en fin måndagskväll! Kram


blogg: http://vveronicas.com
Anonym

Gud vad fin blogg du har!! Och min är sommar helt klart :)

Anonym

Gud vad fin blogg du har!! Och min är sommar helt klart :)

Amanda [SPONTAN]

Helt klart sommaren!


blogg: http://spontan.blogg.se
Cornelia

Kallt här idag också, blä. Hoppas värmen kommer tillbaka! Min favorit är nog vinter tror jag. Fast sommaren är ju helt underbar den med.


blogg: http://corneliae.blogg.se/
MALIN

vilken fin bild! min favoritårstid är nog sommaren men jag älskar också hösten och våren! tycker våren är så underbart vacker när alla blommor blommar och på hösten när alla löv blir röda!


blogg: http://malinkirstine.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin