Alicelindstrom

Eyes on beauty

Månadens glossybox, med ögon i fokus! Jag är väldigt nöjd och spännd på att testa alla produkter.
 
Vitalas - Silica Duo - Ett kosttillskott med olika vitaminer, mineraler och växtextrakt som med sina olika egenskaper ger en positiv effekt och förbättre kvalitet på hår, hud och naglar. Sånt har jag aldrig riktigt trott på, men vitaminer och sånt är väl säkert bra att få i sig så tänker testa dom en månad så får vi väl se. 
 
Absolute New York - Perfecting Eyeshadow primer - Primer för ögonen som gör att din ögonskugga ska hålla längre och "prevent creasing". Den ska även framhäva färgen. Jag behöver verkligen en bra primer och hoppas på att denna är bra. Inte testat något från det märket tidigare.
 
Benefit Cosmetics - It's Potent! Eye cream - Månadens guldklimp enligt mig. Benefit har aldrig svikit mig och ögonkräm är alltid bra att ha! Den här ska tona ned mörka ringar, jämna ut fina linjer och återfukta ögonområdet. Jag har väääldigt mörka ringar under ögonen och blir lätt torr där, så den låter som perfekt för mig!
 
Claduia Cosmetics - Color Nails - Ett snabbtorkande, hållbart och högglansigt nagellack som ger naglarna intensiv färg och en snygg och jämn finish. Det är aldrig fel med ett nagellack, fast de flesta som jag fått i glossyboxar har inte riktigt "vara mina färger". Men detta lacka var riktigt fint och kommer passa perfa i höst! Matcha det min vinröda naglar likelikelike!
 
Make Up Store - Eyedust - En ögonskugga med skimmer. Jag är inget stort fan av pulverögonskuggor. Föredrar "baked eyeshadows" eller vad man nu ska säga. Tycker att det går snabbar att applicera på morgonen, men kommer bli roligt att testa då make up store har riktigt bra produkter.
 
The body shop - Drops of Youth Eye Concetrate, Bonus - En test på ett ögonkoncetrat som jämnar ut intrycket av svullnad, fina linjer och trötthetstecken. Låter spännande.
 
Gillar att dom fokuserar på ett område och man får som ett helt kit! Helt nöjd med boxen, är du? Om du prenumererar alltså!

Lollee

Älskade glossyboxarna!


blogg: http://galenilivet.se/
Pauline

alltså å jag vill ha sån box, så roligt att få hem saker, men jag tror inte att jag skulle använda det...


blogg: http://lillafrokenhurtig.se
Emelie

Såå många härliga produkter! :D


blogg: http://ewelies.blogg.se
Ida - foto & häst

åh vill så gärna beställa asså :D
sv; tack så jättemycket ❤


blogg: http://prinsesc.blogg.se/
Sanna Preifelt

Åh jag vill gärna testa Glossybox, men tror det får bli när jag pluggat klart :) Har för många fasta utgifter just nu känns det som :((


blogg: http://sannasrum.se
V I L M A L A ♔

åh vad fina grejer :D


blogg: http://vilmala.blo.gg/
Emelie Pahlin

Verkar som en jättebra box!!


blogg: http://photobyemelieee.blogg.se/
Denise

Har aldrig provat dessa boxar men denna verkar ju riktigt grym! :D


blogg: http://flingans.nu
Amanda Jona [SPONTAN]

Härligt att du är nöjd! :)


blogg: http://spontan.blogg.se
Sanna Preifelt

Sv; webbutveckling :)


blogg: http://sannasrum.se
Viktoria Eriksson

härligt, skulle också vilja ha :)


blogg: http://vickons.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin