Alicelindstrom

Glossbox juli

 
Jag säger nog det här om alla designboxar, men det här var nog den snyggaste!! Frankrike är ett riktigt fint land och boxen i sig är riktigt snygg! Min innehöll iallafall detta:
 
Noxidoxi - Base Serum Enhancer - En vitaminberikande och fuktgivande serum som ska vårda, minska porer och jämna ut hudtonen. Alltid roligt att testa nya märke, för det här hade jag aldrig hört talas om.
 
Glazel Visage - Lip Pencil - En läppenna i en krämig konsistens. Jag gillar färgen jag fick och en läppenna har man alltid användning av.
 
Yves Rocher - Liner Brush for Nails - Alltså en nagellackspensel som ska göra den enklare att måla små detaljer. Jag tycker det är riktigt roligt att måla mina naglar så den här kommer nog underlätta.
 
Lollipops Paris - Lip Balm, Délicieuse - Hela glossyboxen doftade vanilj när jag öppnade den och jag tror att det är denna produkt som doftar. Det är en läppbalsam som ska göra läpparna lena och mjuka, vilket jag tycker den gör! Och doften är bara mmmmm
 
Hot Makeup - Loose Powder Eyeshadow - Som jag skrivit förut är jag inget duper fan av lösa ögonskuggor, något som jag sällan använder. Men det kanske jag får ändra på, denna färgen var riktigt bronsig och snygg!

tinabanck.se

Jättefin box! Jag fick min sista box förra månaden. :) Hoppas du blev nöjd med produkterna. :)


blogg: http://tinabanck.se/
Josefine

Roligt med glossybox! Håller med dig om att boxen var riktigt snygg!


blogg: http://hosjosefine.blogg.se/
Josefine

Ååå vill också ha :)

sv: Taack :)


blogg: http://josefinelofgren.se
Valeria

Tack för din kommentar

Valeria

alltid roligt med lite nytt smink! ha en bra dag :)


blogg: http://nouw.com/vaaleria
Caroline

Kul med the glossy box ^^ Lite som julafton en gång i månaden :)


blogg: http://nouw.com/awesomecaroline
Louise - vitmossa

Kul med lite nytt!


blogg: http://vitmossa.blogg.se
Julia

Kul med nytt!

MALIN

Vilken fin box!


blogg: http://malinkirstine.se/
Ida - foto & häst

Verkar ju vara en superbra box!! :D


blogg: http://prinsesc.blogg.se/
Linn

Gillar verkligen Glossy box, man får verkligen nya uppfattningar och det är roligt att testa nya saker som man i vanliga fall inte skulle testa <3

Var gärna med och tävla om att bli veckans blogg, kram :)


blogg: http://nouw.com/linnsvorenVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 21 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin