Alicelindstrom

MAC vs UD

 
Jag har ett bra tag funderat på att införskaffa mig en settingspray, en bra en. Just nu står det mellan MAC's Fix+ och Urban Decays. Jag har oljig hy och ingen aning om vilken av dom som är bäst. Priset är väldigt likt på dom (iallafall där jag kollat). Har du testat någon av dom? vilken är din favorit?
Om du har andra tips på affärer/restauranger/cafeer att besöka i england/london så uppskattas det. Även tips på bra sminkmärken och produkter! 

Sanna | Beauty & Design

Jag har inte testat, men har lite andra grejer från Mac som jag gillar. Det jag inte gillar är väl att de testar på djur, men samtidigt så måste varje del i en produkt testas på djur trots att inte hela den sammansatta produkten gör det. Jag hade nog tagit Mac, bara för att jag har mkt annat från dem och känns som att det skulle vara bra att avsluta med samma märke - tänker att de liksom kompletterar varandra. Men jag är också väldigt nyfiken på UD :) Kanske inte så jättestor hjälp :P


blogg: http://sannasrum.se
Linn Strömberg

Har aldrig testat dem så kan tyvärr inte tipsa om någon :/


blogg: http://cigarettesncush.blogg.se/
Anonym

Jag skulle inte tro att Macs är bra för dig, då den är mer för den som har väldigt torr hy och ger en mer "dewy" look. Det är vad jag har hört iaf, har inte testat själv. Men om jag var du skulle jag köpa Urban Decays, den ska ju vara bra för fet hy :)

Henrietta Nylund

Har testat macs fix+ men det är inget settingspray som jag också trodde, utan bara ett spray som ger en mindre ''pudrig'' känsla och verkligen fräschar upp ansiktet! Så om du letar efter ett settingspray så tycker jag du ska satsa på UD! :)


blogg: http://ettass.blogg.se/
Prietha

Har inte testat någon av dom men jag skulle välja urban decays om jag hade oljig hy!


blogg: http://prietha.blogg.se/
Helen

Jag gillade faktiskt inte macs för den tog bort sminket rätt mycket där strålen träffade. Den andra har jag inte testat faktsikt


blogg: http://heleeens.bubbleroom.seVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 21 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin