Alicelindstrom

Svar på frågor, del 2

Vad eller vem inspireras du av? Jag skulle inte säga att det är några specifica personer. Men mycket från pinterest, weheartit, bloggar och instagram.
Hur kommer du klä dig i vår och i sommar? 
Förhoppningsvis i shorts, jumpsuit eller linne om det kommer lite värme någon gång!!! Och solglajjor, mina favvisar från RayBan. ↓
 
 
Kan du ha någon "veckans blogg" tävling eller liknande? Jag hade faktiskt det i maj för två år sedan. Men ska absolut fundera på det också kanske köra en period igen! Tycker det är roligt att hjälpa er med lite läsare. Så håll koll här närmaste veckorna!
Har du en privat instagramkonto som många andra? Vad heter det isåfall? Yaass, det har jag. Heter för tillfället "jamentypalice". Dock brukar det ändras då jag aldrig kan bestämma mig. haha men är inte så aktiv där men testa följa så kanske jag godkänner!
Drömresemål? Någonstans i USA, just nu är det Hawaii. Varför? 1. Det är i USA #bästalandet 2. Varmt 3. Bra shopping höhööh Men skulle verkligen vilja åka vart som helst i USA, Australien eller tillbaka till Kroatien där jag var i sommras.
 
saknar Kroatien
 
Drömjobb? Jag har inte aning. Jag skulle gärna vilja ha ett så jag kanske skulle ha någon aning vad jag ska plugga till. Men nääää. Men då jag går teknik och trivs bra med det så kanske något inom det, naa vene
Varför började du blogga och vad ville du komma med det? Jag började blogga för att jag tyckte det verkade roligt. Jag läste en del bloggar och antar att jag blev inspirerad av att börja min egna blogg.
Om du bara fick äta en maträtt i resten av ditt liv, vilken hade du då valt? Något som kanske varieras i det oändliga. Så kanske sallad. Finns typ oädligt många varianter så kanske det, himla gott är det också. Kyckling, pasta, vegetarisk, kött, skinka, majs, gurka, inte gurka. Miljoner olika dressingar och annat tillbehör. Eller Sushi för finns såå många varianter på det med. Mina favs är rullar med lax och avocado!
 

Erica

Hej, jag har precis startat upp en veckans blogg-tävling. Är du sugen på att vara med så är det bara att kika in och anmäla sig. Kram


blogg: http://nouw.com/eswensson
Michailas

Sushi är ju så himla gott :D


blogg: http://michailas.blogg.se
Carro

Ja första klass ser ännu lyxigare ut ;) måste vara skönt att kunna ligga ner ordentligt :)


blogg: http://carroat.blogg.se
Emma

Jumpsuit är verkligen ett måste i sommar! Kramar


blogg: http://engstromemma.devote.se
Amanda Jona [SPONTAN]

Kul att läsa! :)


blogg: http://spontan.blogg.se
Emma

kul att läsa lite om dig och solbrillorna är ju dö snygga! :)


blogg: http://nattstad.se/februariibarn
Siri |Diabitfit|

Åh Hawaii hade inte varit helt fel att åka till!


blogg: http://sirinilsson.se/
Linn Strömberg

Åhh sushi! Snygga solbrillor också :D


blogg: http://cigarettesncush.blogg.se/
Netti

Åh jumpsuit och sushi är verkligen favoriter enligt mig :-D


blogg: http://starby.devote.se
Alice

Åh, sushi är så gott!


blogg: http://www.alicem.devote.se
Beatrice Jakobsson - Fotograf

ÅÅå vad kul att läsa och veta mer om dig! :)


blogg: http://beattriicee.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin