Alicelindstrom

Glossybox: December

 
The Pink Diamond Box. Helt klart årets snyggaste box!! Älskar dessutom att den är ett samarbete med duktiga Kenza. Min sista box för i år innehöll:
 
This Works - Camer Close Up: 3-in-1 Mask, Moisturizer, Primer - En multiprodukt som ska vara perfekt på vintern och ge ett extra glow. Det hade varit magiskt om den produkten verkligen är en WOW produkt så jag slipper använda flera krämer på morgonen.
 
Burt's Bees - Hand Salve - Jag är inte ensam om att få spruckna händer på vintern och jag hatar det! Den här är en intensiv handsalva för torr och sprucken hud. Jag gillar Burt's Bees och när jag snabbtestade den här var den grym! Förhoppningsvis slipper jag spruckna och blödande händer i vinter!
 
MDMFLOW - Lipstick Bossy - Ett krämigt läppstigt med halvtäckande färg. Jag ääälskar färgen, dessutom det ser mer naturligt ut då den är halvtäckande och då lättare blandas med min naturliga färg. Gillas!
 
Vichy - Vichy Pureté Thermale rengöringsgel & Aquslis Thermal dagcrème - Dagkrämen ska ge huden långvarig fukt och en fräsch lyster medan rengöringsgelen ska avlägsna orenheter. Alltid roligt att testa nya hudvårdsprodukter.
 
Thomas Sabo - Charm Club Forver EdP - Jag vet att jag gillar den här parfymen sedan förut då jag brukar lukta på den. Så extra roligt att få en sample på den :) Den ska dofta romantiskt med blommiga topnoter och basdofter av mysk och cederträ.

snie.blogg.se

åh så kul :)


blogg: http://snie.blogg.se/
Ida Lindborg ♡

Så bra produkter det verkar vara!


blogg: http://photobylove.se/
Freja

Ser nice ut, hoppas du blev nöjd med innehållet :)


blogg: http://frejamarley.nu
Tove

Super kul att du är med i veckans blogg, lycka till!!


blogg: http://nouw.se/arvidssontove
Ajli Müller

Det ser ju toppen ut, vilka grejer :D Perfekt för det här mörka hemska vinterhalvåret.


blogg: http://ajlimuller.se/
Amanda

Åh vad mycket fina produkter! :)


blogg: http://amandalarsson.nu
LIL' BABUSTYLE - Chronic pain warrior

Bra produkter!


blogg: http://nouw.com/lilbabustyle
emelie

älskar färgen på boxen :D


blogg: http://nouw.com/emelieastemo
Pauline Hurtig

åh så fin boxen var!


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin