Alicelindstrom

Glossybox: Februari

 
Dream up! Jag är väldigt nöjd med månadens box! Först och främst boxens utseende, såååå fint. Alla hjärtansdag tema med rosa och bara fin, skulle lugnt kunna använda den som prydnad! Innehållet var dessutom riktigt bra, flera bra märken och tror jag kommer få användning av allt. Min box innehöll detta:
 
Gliss - Total Repair Balsamspray + Bonus: Sensational Strength Serum - Balsamet reparerar och återuppbygger torrt och skadat hår. Man fick även en test på ett serum som ska förstärka hårets struktur. Kommer nog få användning av båda produkterna och ett spraybalsam kommer nog extra mycket till användning. 
 
Oral-B - 3D White Luxe Perfection Toothpaste - En tandkräm som har Oral-B:s mest avancerade whiteningteknologi någonsin. Brukar inte tro på sånt att man får vitare tänder bara för att tandkrämen säger så. Men ska bli roligt att testa och tandkräm har man alltid nytta av.
 
The Body Shop - Oils of Life Intensely Revitalising Sleeping Cream - En helt ny produkt från serien Oils of Life. Man ska applicera på kvällen och vakna på morgonen med härligt återfuktad och len hy. Min nattkräm från TBS så är passande att få testa en annan av deras.
 
Benefit - They're Real Tinted Lash Primer - Ther're real mascaran är nog min absoluta favorit så riktigt glad att få testa ännu en produkt från den serien. Det är en tinted primer som ska boosta frabsarbas volym och den kan användas som primer under mascara eller själv för en naturlig look. 
 
Elizabeth Mott - Queen of the Fill - En ögonbrynsgel som formar och fyller i för en naturlig look. På jakt efter det perfekta ögonbrynsgelet. Hade föredragit ett clear men ska testa det här och för en gångs skull är det inte för mörkt för mina bryn.

Linn

Åh vilken bra box, ser fram emot att få min! :)


blogg: http://linnifin.blogg.se
Eleonora Adriana ♥

Nice :)


blogg: http://eleonoraadriana.blogg.se/
Sanna

Härligt med nya produkter. :)


blogg: http://myfairytaleneverends.blogg.se
Emelie Pahlin

Fick samma, och är också supernöjd :D


blogg: http://photobyemelieee.blogg.se/
Amanda

Vilka fina produkter du fick :D


blogg: http://amandas.vione.se
Nimo

Kul med Glossybox


blogg: http://nouw.com/niimo
FrökenTV, bloggen om tv och film

boxen var ju extra fin :D


blogg: http://efji.blogg.se/
Pauline Hurtig

vad fin lådan var :'( ångrar att jag sa bort haha


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
linah

åh va nice! <3


blogg: http://nouw.com/linaheveVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin