Alicelindstrom

Hur jag redigerade

Ett efterfrågat inlägg är hur jag redigerar. Jag brukar inte redigera så mycket, men litegran bara för att piffa upp bilden lite innan jag lägger upp den på bloggen. Här ovan ser ni före och efter och nu har jag tänkt visa lite hur jag har gjort. Oftast ser redigeringen något liknande som den jag har gjort på den här bilden.
 
Jag började med att beskära ner bilden lite innan jag la på ett kurvlager. Just till den här bilden valde jag att börja min kurva sådär. Jag använder för det mesta en S-kurva men får testa mig fram beroende på hur bilden ser ut.    //    Sedan ökade jag kontrasten och intensiteten.
 
Lite mer lyster för att framhäva färgerna    //   Jag brukar ofta ändra färgbalasen lite, lite mer cyan, grön och blå för att få en kallare ton i bilden.
 
Jag "målade" lite skräpa på bilden med hjälp av skärpaverktyget och minskade bilden till 800px innan jag sparade den i PNG för att sedan ladda upp den på bloggen. Att minska bilden till samma storlek som du laddar upp den på bloggen tycker jag gör stor skillad på kvaliten.

Gabriella

Roligt att få reda på!!


blogg: http://gabriellasigfridsson.devote.se
Amanda

Åh såna här inlägg är så kul! Gillar att se hur andra gör :)


blogg: http://amandas.vione.se
Ramona

Tack för du visade :) Hoppas du får en toppen dag :)


blogg: http://nouw.com/ramonaboethius
Caroline Blomberg

Åh superbra tips!


blogg: http://carolineblombergs.se
Emelie Pahlin

Åh, superbra inlägg!


blogg: http://photobyemelieee.blogg.se/
ExklusivaMoi

Små enkla medel gör en hel del =)... detaljer osm gör skillnad ju! Har en TREVLIG DAG idag, kram


blogg: http://exklusivamoi.blogg.se/
Skogsraah ☾

Kul att se :)


blogg: http://skogsraah.se
Pauline Hurtig

roligt att få se :)


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin