Alicelindstrom

Skönhetsfavoriter i februari

 
Tänkte börja visa mina favoritprodukter/produkter som jag använt mycket under varje månad. Testar den här månaden och får se vad ni tycker om det så kanske jag fortsätter. Under februari har jag använt/gillat dom här 4 produkterna lite extra:
 
Rimmel London Stay Matte Foundation. Köpte den i början av månaden och har använt den flitigt sedan dess och den har blivit en favorit. Den är enkel att bland in och täckningen kan byggas på efter behov.
Make Up Store Concealer trio. Många som tycker bra om den och även jag. Slutade använda den av någon konstig anledning men börjat igen och använt den de flesta dagar i februari.
The Body Shop Aloe Smoothing Night Cream. Räddaren i nörden när man är torr. Smörjer in mig varje kväll med denna och slipper vara en torris.
The Balms Mary-Lou Manizer. Jag använde den inte så mycket i höstas men har börjat använda den mycket oftare i år. Jag använder den både på kindbenen, under ögonbrynen och i ögonvrån. Perfekta highlightern.

Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione

VART har du fått tag på den concealern?
Jag trodde dom slutat producera den i den runda bruken och endast körde med dom i den fyrkantiga förpackningen. Hatar konsistensen på den nya :(


blogg: http://dixiwonderland.com/
Tuva Björnwall

är riktigt sugen på highlightern, många som tycker bra om den! :)


blogg: http://nouw.com/tuvabjornwall
Sanna

Älskar den där highlightern :D


blogg: http://myfairytaleneverends.blogg.se
Natalie

Har också den där från Make Up Store, såå bra:D


blogg: http://nouw.com/natallie
Anonym

Bra inlägg!

Anonym

Bra inlägg!

Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione

Svar: Det är "samma conceler" men konsistensen är inte den samma. Den nya är väldigt jobbig att arbeta med :( Den var mycket bättre förr.


blogg: http://dixiwonderland.com/
rememberthiis.blogg.se

oh den foundationen ser intressant ut :) är ute efter en ny så kanske ska testa den


blogg: http://rememberthiis.blogg.se/
Lili

Den där krämen från Body Shop är så bra! :)


blogg: http://zilverka.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin