Alicelindstrom

Svar del 1

Beskriv dig själv med tre ord. Glad, ansvarsfull och ehhhhh positiv. 
Roligaste fredagskvällen? Som jag förstår frågan menar du när/vilken fredagskväll var den roligaste ever? Det har jag faktiskt inget svar på. Har haft många bra fredagaskvällar. Men kanske någon när jag varit utomlands eller en sommarkväll med fina kompisar.
Vilket är ditt drömresemål? Just nu är jag lite insnöad på en tropisk plats med vackert hav och gärna bra shopping. Just nu liggar Hawaii etta på listan då då den platsen verklar ha allt jag söker!
 
Ett annat drömresemål är alltid usa, vill verkligen tillbaka
 
Serier/film? Jag föredrar nog serie framför film. Iallafall om det är en såndär bra serie som man inte vill ska ta slut. Man hinner lära känna karaktererna mer i en serie än i en film + att en film tar slut så fort. 
Favoritpodd? Just nu är det nog Mathilda och Andrea. Har inte så många favoriter så det hade varit gulligt om ni ville komma med lite förslag. 
Vilken linje går du? Jag går teknik.
 
 
Trivs du med din gymnasielinje, vilken inriktning går du? Ja det gör jag. Vissa perioder är det kämpigare än andra, speciellt inför fysik eller matteprov. Men jag är ändå nöjd att jag valde teknik och kan nog inte se mig själv gå någon annan linje. Jag går inriktningen information och medieteknik, vilket innebär att jag går kurser som programmering och webbutveckling. Min favoritkurs/ämne kanske någonsin var nog webbutveckling. Det är ju det jag gör på fritiden (bloggdesigm) och jag älskar att sitta och ändra design, bakgrund osvosv. Dom lektionerna var mina favoriter, kanske för att jag typ kundet det mesta, synd att den kursen är över.

Tuva Björnwall

kul att läsa!!


blogg: http://nouw.com/tuvabjornwall
Caroline

Håller med dig, serie är bättre!!


blogg: http://carolines.for.me/
Beatrice Jakobsson - Fotograf

Vad avis jag blir, vill också gå webbutvecklare! :)


blogg: http://beattriicee.blogg.se/
Henrietta Nylund

Vad kul att läsa svaren! :)


blogg: http://ettass.blogg.se/
Celine

Hawaii hade varit så coolt!


blogg: http://celinelf.blogg.se
Hillevi

Vill också till Hawaii!


blogg: http://nouw.com/hillevilofgren
MATILDA

Kul att läsa! :)


blogg: http://matildays.se
johanna

har så många drömresemål, men usa är lätt ett av dom!


blogg: http://johannamontell.seVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin