Alicelindstrom

Svar del 1

Jag fick förvånande många frågor i min frågestund. Därav har jag delat upp det i tre inlägg för att dom inte ska bli så jobbigt långa. Undrar du något är det bara att du ställer din fråga i det här inlägget så tar jag med den i nästa den.
 
Vilken är din favoritparfym? Just nu är det min Dark Angel från Victoria's Secret som jag köpte i somras på Arlanda. Tipsar verkligen om den!
Vilken är den bästa resa du har gjort? Resan till USA som jag gjorde med familjen 2013 kommer jag alltid minnas. USA är mitt favoritland och allt med den resan var perfekt, vill tillbaka varje dag! Tror nästan jag skulle kunna rabbla upp vart och vad vi åt till middag och lunch varje dag under de två veckor vi var där. haha. Turkietresan som jag och min pojkvän gjorde i somras är också en riktigt bra resa! Min första resa utan vuxen och allt var perfekt!
 
 
Favoritland? USA om det inte framgick utav svaret här över.
Har du någon piercing/tatuering? Jag har tre hål i öronen, om det nu räknas som piercing. Ingen tatuering, inget jag funderar på heller då jag och nålar nää.
Drömresemål? USA på den också, bland annat. Jag vill typ resa överallt men just nu ligger LA, Utah, Hawaii, Dubai och valfri paradisö i toppen.
 
 
Har du några djur? Nej, förutom mammas fiskar om dom nu räknas som husdjur.
Favoritstad? I Sverige, Stockholm. I övriga världen är det nog New York eller kanske London, den är fin den med.
 
 

Vad gör du helst på fritiden?
Umgås med min pojkvän, bloggar, fotar, bakar, lagar mat och kollar på serier.
Är du vegetarian/vegan? Nej på båda då jag anser att man inte kan kallas sig det om man inte är det 100%. Jag äter inte nöt eller kyckling och äter endast fläsk när jag inte har något val, ex är bortbjuden. Äter vi fläsk hemma så väljer jag att äta ett vegetariskt alternativ som quorn eller liknande. Så äter kött väldigt sällan. Hemma äter jag för det mesta vegetabilska mejeriprodukter. Är det en sås har jag en egen sås gjord på havremjölk. Jag väljer alltså vegetariskt och veganskt när jag har möjligheten. Jag har absolut inget emot att bli vegetarian eller vegan. Dock är det lite svårt för tillfället när jag bor hemma. Det är inte alltid mina föräldrar vill stå och trängas med mig i köket och hela tiden tänka på vad jag ska äta. Det här är en fråga jag ofta får när jag nämner att jag äter vegetariska substitut, hoppas ni förstår och förlåt för ett luddigt svar.

linda

Åh vilken härlig läsning!


blogg: http://lindaviktoria.se
Matilda Berlin

Så kul att läsa =)


blogg: http://matildaberlin.blogg.se/
Pauline Hurtig

roligt att läsa!


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Tuva Björnwall

kul att läsa :D


blogg: http://nouw.com/tuvabjornwall
LIL BABUSTYLE - Chronic pain warrior

Kul att läsa!


blogg: http://nouw.com/lilbabustyle
Amanda

Kul att läsa! :)


blogg: http://amandalarsson.nu
Amanda Jona [SPONTAN]

Så himla kul att få läsa :)


blogg: http://spontan.blogg.se
Ida - foto & häst

Så roligt att läsa och fina bilder!! :)


blogg: http://idanilssonphoto.se/
Emelie Karlsson

Vilka serier följer du??


blogg: http://fictionalem.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 21 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin