Alicelindstrom

3 senaste filmerna

 
På senaste tiden har jag sett riktigt bra filmer, så jag satte ihop en bild med dom tre senaste och jag rekomenderar faktiskt alla.
Förra söndan såg jag Now you see me 2 och faktiskt så var den nog lika bra som ettan. Verkligen en tänkarfilm och gillade slutet så den rekomenderade jag. Fast tycker nog du ska se ettan först om du inte sett den, inte för att det spelar någon roll egentligen.
Think like a man är en film som jag helt missat att den finns. Bra skådisar och rolig film. Som tur finns det en tvåa också så den kommer jag se snart. Soundtracket till filmen var grymt, det hamnade flera nya låtar i mina spotifylistor.
Titanic såg jag i lördags tillsammans med min kille för han hade inte sett den, allmänbildning nästan jue. Även fast jag sett den och visste vad som skulle hända så var den bra även andra gången.
 
Har du sett någon film den senaste tiden som var lite extra bra?

Frida

ooh think like a man och now you see me 2 vill jag se. Tycker att Dave Franco är så satans snygg :P


blogg: http://mischievous.se/
♫♪ sandra

åh titanic <3


blogg: http://www.sandramusic.spotlife.se
Amanda

Titanic har man ju sett så många gånger! :)


blogg: http://amandalarsson.nu
Henrietta

Now You See Me filmerna är så bra!


blogg: http://henrietta.vione.seVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin