Alicelindstrom

4 things I like in my room

Liknande videos har blivit populära på youtube, elle är det bara jag? Jag gillar idéen så här kommer ett inlägg med fyra saker jag gillar i mitt rum. 
 
Min dator. Min lilla bebis. Som ni kanske har listat ut så spenderar jag en hel del tid med min datorn. Jag kollar på serier (ofta airplayar jag till min TV), bloggar, redigerar bilder, kollar youtube, svarar på mejl och tusen saker till. Jag har en MacBook Pro och ångrar inte en sekund att jag skaffade den.
 
Mina Harman Kardon högtalare som jag köpte på mellandagsrean ifjol. Jag använder dom varje dag, både till min TV och även att spela musik från telefonen eller datorn. Mina två favoritparfrymer från Victorias Secret. Jag älskar saker som luktar gott, vilket båda gör. Dom är även himla fina och perfekt inredningsdetalj.
 
En av mina kaktusar. Den är köpt på ikea för er som undrar, även krukan är där ifrån. Jag har några andra som är mindre men det här är min senaste. Tycker den är sååå gullig, haha randomaste saker men jajaj.
 
Har du något speciellt i ditt rum som du gillar?

Frida

Ja verkligen :) Jag gillar också min dator, hänger typ jämt vid den när jag är hemma :) Gillar att skriva och spela :D


blogg: http://mischievous.se
Gabriella

Roligt inlägg, fina saker!!


blogg: http://gabriellasigfridsson.devote.se
Caroline

Jag har också två kaktusar här hemma som jag älskar!! Är så nöjd med dem!


blogg: http://carolines.for.me/
Emelie Karlsson

Tycker detta är jätte roligt! Men jag tycker speciellt om min bokhylla som börjar fyllas på, även fast den är alldeles för liten, och jag tycker om mina tavlor med historiska personer!


blogg: http://fiktivaem.blogg.se/
Annelie

kul inlägg, rolig idé ! :)


blogg: http://lie7.for.me/
♫♪ sandra

roligt inlägg :)


blogg: http://www.sandramusic.spotlife.se
MATILDA

Älskar macs datorer :D


blogg: http://matildays.se
Sofija

Bra inlägg!


blogg: http://sofijasfashion.bloggo.nu
Pauline Hurtig

så fint!


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin