Augusti favoriter

 
Augusti har gått förbi så fort och jag har knappt någon koll på vad jag gjort. Jobbat, varit ledig och nu börjat skolan. Till skillnad från förra månaden har jag använt smink och insåg att jag saknade det. Därför har jag sedan skolan började igen testa och använt kanske lite mer smink än vad jag burkat. Iallafall, fem av mina favoriter har varit:
 
Naked 3 ögonskuggspalett. Min absoluta favorit palett, som jag saknat den när jag inte sminkat mig. Senaste två veckorna har jag testat lite olika sminkningar och "nooner" och "liar" har använts en hel del.
 
Put a lid on it från TheBalm eyeshadow primer. Jag köpte den i våras och hann inte använda den så mycket men gillar den verkligen.
 
NYX Liquid Illumininator. Jag älskar highlighter och det här är min första i "icke puderform" jag testat. Den ger ett mer naturligt resultat och jag gillar den verkligen, den har använts mycket!

FÄRG inliner penna. Vet inte om jag visat den här någon gång men jag har använt den i flera månader. Det är egentligen den enda ljusa pennan jag använder på min vattenlinje och inre vrå för att ljusa upp mina ögon. 
 
Revlon Lipstick. Jag ääälskar revlons läpprodukter som ni redan vet. Det här är ett av mina favorit läppstift, Revlon Colour Burst Lip Butter i färgen creme brulee. En väldigt krämig och vardaglig färg.

Tarn

Vilket bra inlägg!


blogg: http://nouw.com/Tarn
Heléna

Visst är det härligt när man hittar sina egna favoriter :D
Hoppas du får en mysig kväll!
Kram <3


blogg: http://helna.blogg.se
Julia Persson

Helt sjukt att det redan är september!


blogg: http://nouw.com/juliaperssonn
♫♪ sandra

nice!


blogg: http://www.sandramusic.spotlife.se
Henrietta

Har länge velat testa NYX highlightern, kanske borde beställa den om du även kan rekommendera den! :)


blogg: http://henrietta.vione.se
Julia Svensson

Åh så fina favoriter!!


blogg: http://juliasvenssons.se
Gabriella

Såå fina saker!!


blogg: http://gabriellasigfridsson.devote.se
Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Vad kul att läsa, fick själv lite tips! :)


blogg: http://beattriicee.se/

kom ihåg mig?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 21 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com


Min BLOPPIS


  • Läsvärda inlägg

  • follow me @alicelindstroom    bloglovin