De senaste filmerna jag sett

Deep Water Horizon
Filmen är baserade på en verkligen händelse handlar om en oljeriggen i Mexikanska golfen som sprängdes i april 2010. Man får i filmen följa Mike, en av de som arbetar där, och hur hans arbetsdag ser ut fram tills det händer.
 
 
Allied
En romantisk dramafilm som handlar om Max, en brittisk underrättelseofficer, och Marianne, en fransk motståndskämpe möts för första gången under ett uppdrag i Casablanca. Dom gifter sig sedan coh flyttar till London. Det kommer från fram att Marianne är en misstänkt spion för Nazityskland.
 
 
Sing
En animerad film som handlar om en stad där alla är djur. En stor sångtävling sätts upp i staden där priset är en stor summa pengar. I filmen får man följa de djur som ställer upp och hur de tränar inför tävlingsdagen. En söt och mysig film, kanske inte något för alla.

Cornelia

Allied vill jag se, den verkar bra!


blogg: http://corneliae.blogg.se/
Anita

Haha Sing är sååå söt :D


blogg: http://siliiins.blogg.se/
madabouttea.se

Såg Sing förra veckan, blev dock lite besviken då jag hade hoppats på en lite bättre handling och mer sång!


blogg: http://madabouttea.se/
Ida

Åh sing gillade jag :D<3


blogg: http://iidajohansson.se
Matilda

Älskar såna här inlägg. Alltid kul med tips :)


blogg: http://ttilles.beautyboulevard.se

Kom ihåg mig?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 20 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com


  • Läsvärda inlägg

  • follow me @alicelindstroom    bloglovin