Glossybox - Mars 2017

 
En ny månad har gått vilket betyder en ny glossybox. Innehållet i denna månads var helt okej, något produkt jag inte kommer använda och några tror jag att jag kommer använda mycket.
 
Figs and Rouge - Avancé+ Mattifying Emulsion MT+ Sheer - En kräm som ska ge en matt hy utan glans. Den låter bra, för jag skulle inte tacka nej till mindre synligare porer och ett matt ansikte. Ska bli spännande att testa.
 
Beauty Made Easy - Pink Oil Blotting Paper - wohooo perfekt för mig som är hyffsat oljig ansiktet. Det är alltså tunna blad som suger upp oljan utan att förstöra sminket. Dom kommer från och med nu bo i min handväska.
 
Ciaté London - Nail Polish Iced Frappe - Jag har testat nagellack från Ciaté tidigare och tycker att det är ett helt okej märke. Färgen på den här är ju helt perfekt till våren, och namnet är ju väldigt passande. Ska helt klart testas nästa gång jag målar naglarna.
 
Emité Make Up - Lip & Cheek Tint - Jag är inget super fan av tints, använder det vääldigt sällan. Men den här färgen var riktigt fin och jag tror att den kommer användas. Speciellt på läpparna iallafall. 
 
Schwarzkopf - Blonde Pastel Spray Cotton Candy - En hårfärg i sprayformat som ger en tillfällig färg som håller i upp till tre tvättar. Jag är lite tvek på att använda den här, men kanske testar jag på en slinga eller liknande. Tror inte att jag vill ha rosa hår, iallafall inte just nu.

Ida

Åh såå sugen på den boxen :D


blogg: http://iidajohansson.se
Tea

så najs :D


blogg: http://teajohnsson.com
Mirjam Therese

Åh jag är typ tvärtemot dig och bara rosa hår?!?! Ja men visst :D Jag önskar verkligen att jag hade färgat håret rosa typ i högstadiet haha, nu är det för ofta som jag behöver se professionell ut. Men att ha det i bara några dagar vore ju perfekt!


blogg: http://mirjamtherese.blogg.se
Netti Starby

Vilka fina produkter! <3 Kramis


blogg: http://nettistarby.blogg.se/
Tilda Barkselius

Åh så mycket fint!!


blogg: http://nouw.com/tildabarkselius
Katta

Fina saker du fick :)


blogg: http://hundredhooves.blogg.se/
Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Så fin färg på nagellacket! :)


blogg: http://beattriicee.blogg.se/
Amanda Jona [SPONTAN]

Blev lite småkär i färgen på nagellacket, så fint ju!


blogg: http://spontan.blogg.se
elin

Åh vilken rolig box! Kramis :)


blogg: http://devote.se/johnssons
Christina

Gillar färgen på nagellacket :) Ciaté har verkligen olika kvalitet på sina lack tyvärr. Är ofta att resultatet blir stripigt och väldigt tunt, även med två lager lack.


blogg: http://www.jinxedchrissie.blogspot.com
Emma @ Beauty Boulevard

Åh, jag älskar Ciaté, vilken fin färg!


blogg: http://emma.beautyboulevard.se

Kom ihåg mig?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 20 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com


  • Läsvärda inlägg

  • follow me @alicelindstroom    bloglovin