Långfredag

Som ni ser har jag uppdaterat min påskkanin samling. Dessutom fick jag en till + ett kinerägg av mamma igår. Fast om sanningen ska fram är den rosa uppäten och av den stora återstår endast benen. hehehe
 
Godmorgon på er och glad påsk! Idag tog jag en välbehövd sovmorgon och har sedan dess suttit vid datorn. Alldeles strax ska jag följa med mina föräldrar på Mio som ska köpa en nya säng. När vi kommer hem tänkte jag baka cupcakes, påskiga cupcakes. Dels för att jag behöver det till mitt gymnasiearbete men även för att det är gott! Jag tänkte göra chokladmuffins med chokladfrosting och toppa med mandelmassakaniner, att det låter fantastiskt gott?! Blir dom bra får ni se resultatet senare idag. Vad gör ni denna lååååånga fredag?

carolines

Glad påsk på dig! Här snöar det så har ingen påskkänsla alls :(


blogg: http://nouw.com/carolineanette
Christina

Cupcakesen lät riktigt goda :) Jag försöker göra lite skolarbete, söka jobb och fixa med bloggen :)
Hoppas du har en fin påsk :)


blogg: http://www.jinxedchrissie.blogspot.com
Bea

Så kul och gott att baka!!


blogg: http://nouw.com/beakarlsson
Ida

Härlig bild!! :) Hoppas du får en bra påsk! :)


blogg: http://iidajohansson.se
Anonym

Gott med chokladkaniner!


Kom ihåg mig?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 20 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com


  • Läsvärda inlägg

  • follow me @alicelindstroom    bloglovin