A day in Melbourne

Idag skulle vädret vara lite regnigt så jag bestämde mig för att ta med kameran och åka in mot centrum för att ha en liten fotodag. Efter två dagars shopping så börjar det bli lite jobbigt och när jag tidigare gått förbi något fint har jag tänkt att jag borde haft med kameran.
 
Jag började vid Hosier Lane, en gata där väggarna är täckta av grafitti. Det var supercoolt att gå runt där och fota och det kommer nog komma ett helt inlägg med bilder därifrån för jag har så många!
 
Efter det hamnade jag på GPO, en byggnad jag läst och sett lite om. Det var tidigare ett postkontor men är idag en HM. Jag gick alltså in dit enbart för att fota, haha.
 
Efter det hamnade jag på Queen Victoria Market, en stor marknad där man kan hitta det mesta. Ost, frukt, kläder, souvenirer, skaldjur, kött och så vidare. Jag hittade en lite boomerang, kändes väldigt Australiensiskt och lite annat smått. Precis när jag kom till marknaden kom världens störtskur så jag gick mest runt där i väntan på att det skulle sluta regna.
 
Vädret var sedan väldigt växlande. När det regnade gick jag in i någon butik och när det var sol passade jag på att fota. Just när jag var påväg ner till Yarra River för att fota kom världens störtskur igen och jag fick springa till tågstationen och då åkte jag hem. Pappa och jag var precis och handlade lite så ikväll tänkte vi laga mat på rummet och till efterrätt har vi Ben and Jerry!
 
 

tess

Det är roligt att fota när man är utomlands också! Minnen i bild :D


blogg: http://tesssjoberg.blogg.se
Julia Svensson

Åh så fina bilder!


blogg: http://juliasvenssons.se
Celine

Åh vill också!


blogg: http://celinelf.blogg.se/
Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Vad fina bilder :)


blogg: http://evahle.se
Netti Starby

Så fina bilder du tog! :-D Kramis


blogg: http://nettistarby.blogg.se/
Bella

Fantastiska bilder!


blogg: http://nouw.com/bellss
Amanda

Lät som en så härlig dag, alltså den H&M butiken såg så fin ut<3


blogg: http://mandasdiary.devote.se
Amanda Forsman

Vad fint det ser ut :)


blogg: http://amandaforsman.blo.gg
Sara Ekman

fint :)


blogg: http://aamaziing.se/

Kom ihåg mig?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 20 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com


  • Läsvärda inlägg

  • follow me @alicelindstroom    bloglovin