My Summer 2017

Sommaren börja nu lida mot sitt slut och precis som de senaste åren kommer här min sammanfattning av sommaren. Eller egentligen har det de tidigare åren varit en sammanfattning av mitt sommarlov. De fyra tidigare åren hittar du iallafall här:  201320142015 & 2016.
 

Jag började sommaren med några riktigtriktigt bra dagar, studenten och allt vad det innebär. Studentbalen där jag fick mitt hår fixat i flera timmar, bar min rosa klänning och gick tillsammans med min fina pojkvän. Några dagar senare var det dags för en av de större dagarna i mitt liv, STUDENTEN! En dag med fullt schema och jag är verkligen så glad att jag är klar med gymnasiet, vilket syns på bilden till höger.
 

Tre dagar efter studenten började jag jobba på mitt sommarjobb och jobbade tre veckor fram tills jag gick på semester. Innan semestern hann det iallafall vara midsommar, vilket jag firade under fredagen med ett stort gäng kompisar och dagen efter lagade jag mat till familjen.  

Jag gick på semester i juli och två veckor senare åkte jag och min pojkvän till Gotland på en roadtrip. Ingen av oss hade tidigare varit där och vi hade en helmysig vecka i tält där hittade på många roliga saker. Gotland är verkligen så fotovänligt så det var svårt att välja ut bilder därifrån. 

Vi badade på olika stränder, gick runt i Visby, besökte Fårö, fotade fina bilder, badade i Blå Lagunen (bilden till höger) och mycket mer. Det var verkligen så mysigt att bo i tält och klura ut hur och vad vi ska laga för mat. Gotland är verkligen så fint!

Efter Gotland hade jag semester ytterligare några dagar innan det var tillbaka till jobbet för två veckor till. Jag han under den tiden fota lite och hänga en kväll på banan där jag för första gången tävlade med pappas Porsche (andra gången på banan). Superkul och på bilden ser ni pappa när han kör.

 

Jobbet rullade på i snigelfart och jag ville bara hemhemhem. Helgerna spenderades med att ungås med A, baka kakor, plocka blåbär och det blev även en blåbärspaj. Det hände inte så mycket mer roligt förutom att jag under min sista jobbarvecka fick veta att jag skulle till Australien men det är en annan historia.

 

Det var en snabb sammanfattning av några av de större och mindre sakerna som hände under min sommar. Det känns precis som alla år lite segt att sommaren är över men faktiskt så känner jag mig väldigt peppad på både hösten och julen (i knooow, redan?) Vad är ditt bästa minne från sommaren?


Julia Svensson

åh så fina bilder!


blogg: http://juliasvenssons.se
Julia Svensson

Hoppas du haft en fin söndag!


blogg: http://juliasvenssons.se
NICOLE

Din sommar verkar ha varit fin! Superhärliga bilder med :) Kram


blogg: http://nwistrand.forme.se
Pauline Hurtig

låter som en bra sommar! fina bilder :)


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Natalia

Jättefina bilder :)


blogg: http://nouw.com/nattis
Ida - foto & häst

Superfina bilder och härlig summering! :)


blogg: http://idanilssonphoto.se/
Jennifer

Så härlig sommar och så fina bilder :D


blogg: http://missjennifer.se
Celine

Drömsommar!


blogg: http://celinelf.blogg.se/
Netti Starby

Vilken härlig sommar du har haft! :-D Kramis


blogg: http://nettistarby.blogg.se/
Amanda Jona [FOTOGRAF]

Ser verkligen ut som att du haft en så fin sommar! :)


blogg: http://amandajona.se
Sussi

Vilka fina bilder :)


blogg: http://nouw.com/enkelthemma
Amanda

Så kul att läsa, och så fina bilder<3


blogg: http://mandasdiary.devote.se

kom ihåg mig?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 20 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com


  • Läsvärda inlägg

  • follow me @alicelindstroom    bloglovin