Glossybox december 2017

 
Årets sista box från Glossybox och det känns verkligen som att dom har steppat up gamet på boxarna de senaste året. Dom är inte längre ljusrosa 7 veckor i rad, utan så fina så jag gärna sparar dom. Inget undantag den här gången, rosa och guld går allt hem hos mig! Det här ser faktiskt ut att bli min sista box på ett tag då jag inte kommer vara hemma på så pass länge. 

Mudmasky - Sleep Repair Renewal Nourishing Mask - En nattmask som ska reparera, återfukta och mjuka upp huden. Jag har aldrig testat en nattmask så den här ska bli väldigt spännande!
 
Absolute New York - Icon Mini Eyeshadow Palette "Gold Glitz" - En ögonskuggspalett med 6 skuggor, perfekt att ta med sig när man ska resa eller liknande. Den har alla färger jag kan tänka mig både för fest och för vardag så den kommer helt klart komma till användning!
 
Carmex - Original Lip Balm - JAAA! Jag som är så jäkla torr om läpparna och jag har hört mycket bra om Carmex så den kunde inte ha kommit mer lägligt. Den ska ha en kylande och pirrande känsla, vilket jag tycker stämmer mycket väl.
 
Trind - Hand Repair - Precis som mina läppar så är även mina händer spruckna, perfekt att jag fick en handkräm. Denna ska inte kladda och innehåller mycket bra som ska återställa huden.
 
Benefit Cosmetics - Roller Lash Mascara - Den här har jag fått en test på i glossybox tidigare så jag vet att jag gillar den. Jag gillar egentligen alla produkter från Benefit. Mascaran ska separera fransarna samtidigt som den lyfter dom, jag älskar borsten och ska se till att sprara den och tvätta den för att använda för att separera fransarna.
 
-länken nedan är del av glossybox värvningsprogram-
Vill du också premenurerar på glossybox? eller varför inte ge några boxar i julklapp till någon? beställer du din box via den här länken får du 20% på din första box! Du kan även ange koden ALICE-R85

Emilia

Den boxen var så bra!! 🙌🏼


blogg: http://nouw.com/larssonemilia
Celine

Men åh vilka bra produkter det var den här månaden! Vill ha alla!


blogg: http://celinelf.blogg.se
film&serier bloggen

Man blir ju nästan sugen på att skaffa glossybox igen !


blogg: http://filmandserier.blogg.se
my

Så bra produkter :D


blogg: http://monkiapa.blogg.se/
Dixi Wonderland

Så många bra produkter :D


blogg: http://dixiwonderland.com/
Johanna Utterberg

Vilket härligt innehåll! :)


blogg: http://johannautterberg.blogg.se/
Linnea

så många bra produkter! :)


blogg: http://lru.blogg.se
Amanda

Åh sådan underbar box<3


blogg: http://mandasdiary.devote.se
sarah

fin box


blogg: http://www.klarahs.blogg.se
cecilia

ååå älskar glossybox! :)


blogg: http://ceciliasalomonsson.devote.se

kom ihåg mig?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 20 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com


  • Läsvärda inlägg

  • follow me @alicelindstroom    bloglovin