Alicelindstrom

Svarar på era frågor

Varför började du blogga? Den största anledningen var nog att jag ville ha ett ställe att visa mina bilder för andra. På den tiden när jag började blogga så var fotografering ett väldigt stort intresse och det var i början det jag hade bloggen till, att visa mina föräldrar och typ farmor bilderna.
 
Var ser du dig själv om 10 år? Om tio år är jag 29, nästan 30. Det känns verkligen så långt borta men då är jag förhoppningsvis helt klart med studierna och har ett jobb jag trivs med. Kanske bor jag i ett annat land eller en annan stad, vem vet? Gärna bor jag med någon mysig människa, kanske i en lägenhet? hus?
 
Har du husdjur? Nej, om man inte räknar med mammas TRE akvarium. Fast dom är hennes och jag vill inte ha något med dom att göra. Fast söta är dom.
 
Tre bra saker om dig själv. Jag är snäll, positiv och jag ser gärna det bra i människor. Verkligen standardsaker men jag tycker det är sååå svååååårt att komma på saker som beskriver mig själv. Speciellt om det ska vara bra saker, annars hade jag sagt typ lat, seg, kontrollfreak, tror-jag-är-roligast, osvosv.
 
 
Ska du göra något roligt 2018 som du vill dela med dig av? Ja, ja och JAAAA!!!! Som jag nämde i slutet av oktober/början av november så ska jag den 22 januari (alltså om mindre än 7 veckor) åka på en resa i TRE månader. Så det är väl det stora som kommer hända i mitt liv under 2018, eller det jag vet om just nu och det känns så roligt. Jag längtar galet mycket samtidigt som jag är nervös och mer kommer jag nog att bli närmare 22/1. Vi skriver i gruppchatten saker som "om 7 veckor är vi i Singapore" och allt jag känner är paniiiiiiik.
 
Önskar du dig något just nu? En mysig jul. Egentligen inget speciellt materiellt så en mysig och vit jul får det väl blir.
 
Favorit doftljus på vintern? Mitt absoluta favoritdoftljus är från Yankee Candle och heter Christmas Eve. Det är en juldoft och det ljus som är mest tänt i mitt rum från typ november till januari. Resterande vinter har jag inget favorit utan testar lite olika.
 
bild från australien
 
Drömresmål? Bali och Vietnamn har jag varit väldigt inne på det senaste året. Båda verkar så fina och jag har totalt fastnat för risterrasser, väldigt konstigt. Gissa vem som ska dit? JO JAG! Ett annat resemål jag gärna åker tillbaka till USA eller tillbaka till Australien för att besöka en annan del av de stora länderna. Men då jag ish var på en shopping och turistresa till Australien i augusti och samma i USA för några år sedan så känns det verkligen som att det är på tiden för något nytt. Charterresor har jag gjort ett antal och även tre husvagnssemestrar i Europa, vad finns kvar om inte backpacking.

Finns det någon bild som du är extra nöjd med som du tagit? Jag har några favoriter, speciellt bilder från resor. Ska jag välja en bild att visa just nu så är det den här under. Den fotade jag 23/12-2015, alltså för snart två år sedan. Tydligen gillade jag den inte ens då för jag har aldrig redigerat den och aldrig visat den på blogg eller liknande. Jag hittade den när jag sökte efter juliga bilder och gillade den på direkten. Den känns så mysig och vintrig.
 

Vad är dina planer inför 2018?
Som jag skrev några frågor upp så ska jag ut och resa under de första månaderna av 2018. Jag har inte planerat så mycket mer, då jag inte kommer vara hemma. Så i början av januari ska jag mest typ packa och städa, jan-maj reser jag och sen ska jag försöka hitta ett jobb och förhoppningsvis börjar jag plugga till hösten.
 
Har du fortfarande pojkvän? Nope, tyvärr inte.
 
Hur brukar din jul se ut? Du tänker på min julafton? lite kort så vaknar jag vid 8, äter frukost och ser på julkalendern innan jag fixar mig. Vid 10 kommer farmor och farfar, då öppnar vi paket innan dom åker vidare. Då brukar vi äta lunch och sen har vi några timmar "fritt" innan vi börjar med maten. Efter maten är det paketöppning och sen brukar vi nog se en julfilm.
 
JUUUUL ♥
 
Ser du fram emot något särskilt? Förutom julen som jag sett fram emot sen typ juli så ser jag verkligen fram emot resan. Jag vet redan nu att jag kommer få uppleva galet många saker, få minnen för livet, lära mig mycket om mig själv och lära känna grymma människor. I år är jag nog inte depp över att julen är över, för några veckor senare åker jag.
  
Vad använder du för kamera och redigerings program? Jag fotar med en Canon EOS 70D och det har jag gjort sedan september i år. Innan hade jag en 60D, innan det en 600D och min första systemkamera var en 450D. Är du intresserade att se hela min utrustning så hittar du den här. För att redigera använder jag Photoshop och det har jag gjort hur längst som helst!
 
PS. glöm inte lucka 2

Amanda Niclasson

Så mysiga bilder!


blogg: http://femtiotrekvm.blogg.se/
Dixi Wonderland

Du är så himla fin :D


blogg: http://dixiwonderland.com/
MALINDENISE

Gud vilka mysiga bilder! :D


blogg: http://devote.se/malindenise
My Nordqvist

Roligt att läsa :)


blogg: http://mynordqvist.se/
Hanna

Åh kul att läsa! :D
ja det är så iriterande när folk ska lägga sig förstår inte varför man orkar!


blogg: http://nouw.com/fitnessinspiration
A M

Vad fin header du har, skulle också behöva lite jul på bloggen haha :P Den bilden var verkligen fin, ser ut som en tavla!


blogg: http://alicemalmstrom.se
MALIN

Du är så himla himla fin! Kram


blogg: http://malinkirstine.se
Netti Starby

Vad kul att läsa och bra frågor! :-D Kramis


blogg: http://nettistarby.blogg.se/
Celine

Så tråkigt med din pojkvän </3 Men sååå kul med den stora resan nästa år, ser fram emot att få läsa om det på bloggen sen!


blogg: http://celinelf.blogg.se
Matilda Berlin

Men åhh så kul att läsa!! Ska bli magiskt att följa din resa sen!! <33


blogg: http://matildaberlin.se
Emelie

Kul att lära känna dig lite mer! ♡ kram


blogg: http://motherofbutterflies.blogg.se/
Amanda Sofi

Roligt och spännande med resa!


blogg: http://www.nouw.com/amandassofi
Pauline Hurtig

vad roligt att läsa dina svar! förutom det med kärleken :/


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Cecilia

åå så fina bilder!<3


blogg: http://CeciliaSalomonsson.devote.se
Denise

Vilken fantastisk resa du har framför dig! :D


blogg: http://hundlivet.seVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 21 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin