Omw to Stockholm

Klockan 06.00 imorse hade vi samling, vilket resulterade till att jag var uppe vid fem för att bland annat skotta ut bilen. Efter några timmar i buss var vi framme i Sandviken där vi åt mat, lyssnade på en presentation och kollade på diverse prylar. Nu är vi i bussen igen och resan mot Stockholm fortsätter. Vi beräknas att vara där vid 7 ikväll. Då blir det mat och vad som händer sen får vi se. Imorgon blir det 2 till studiebesök, sen rullar vi hem igen.

 

Ja alltså, jag har inte så roliga bilder från idag. Alla är tagna från bussen, haha.

Sussi

Det kom en del snö här med, tyvärr :(


blogg: http://nouw.com/enkelthemma
Therese

Hoppas resan gick bra :)


blogg: http://theresequeen.com
Amanda

Vad roligt! :)


blogg: http://amandalarsson.nu
Anonym

Jobbigt med buss!


Kom ihåg mig?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 19 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


FÖLJ MED MIG PÅ ÄVENTYR!! Från de 22 januari till någon gång i april/maj-ISH kommer jag befinna mig i Asien med en ryggsäck och resa runt i olika länder tillsammans med tre tjejer jag träffat över internet. Jag kommer att blogga så gott det går och jag lovar att bloggen kommer fyllas av massa fina bilder medan jag är borta! So stay tuned <3


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com


  • Läsvärda inlägg

  • follow me @alicelindstroom    bloglovin