Smile - alldayeveryday

Vad är eran relation till tandläkare? Jag har faktiskt inga problem med att gå dit och har aldrig heller haft det. Visst, jag njuter inte direkt när jag ligger där i stolen och har fingrar och verktyg i munnen. Men jag har inga problem att gå dit. Jag är väldigt glad att dom började dra tänder ur min mun redan som sex åring då jag på senare år fått "problem" (eller hur man nu ska uttrycka sig) med blod, sprutor och liknande. Hade jag behövt dra en tand idag vet jag inte om jag hade klarat av att gå dit när jag vet vad som väntar. Jag tror att mycket hänger på tandläkaren och tandläkarkliniken. En trevlig och förstående tandläkar är väldigt viktigt, speciellt om man är rädd eller ogillar att gå dit. Det är viktigt att man kan lita på dom och att man känner sig trygg.

Jennifer

Usch jag har världens tandläkarskräck :(, skönt att slippa det!


blogg: http://mammanenne.vimedbarn.se

Kom ihåg mig?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 19 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


FÖLJ MED MIG PÅ ÄVENTYR!! Från de 22 januari till någon gång i april/maj-ISH kommer jag befinna mig i Asien med en ryggsäck och resa runt i olika länder tillsammans med tre tjejer jag träffat över internet. Jag kommer att blogga så gott det går och jag lovar att bloggen kommer fyllas av massa fina bilder medan jag är borta! So stay tuned <3


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com


  • Läsvärda inlägg

  • follow me @alicelindstroom    bloglovin