Alicelindstrom

Söndagslista

Vad ska du göra idag?
Dagen är snart slut, men idag har jag tränar, pluggat, bytt sängkläder och kollat serier. Tänkte fortsätta med det sistnämnda resten av kvällen.

 

Vad har varit bäst i veckan?
Inget typ. Skolan började igen, men ska man se något positivt i det så kanske att sluta tidigare/sovmorgonarna och att det inte varit så jobbigt mycket plugg.

 

Vad har varit sämst i veckan?
Att skolan började. haha nej men kanske att det typ regnsnöade och sen frös på och nu är vägarna buckliga och gångvägen (där jag springer) är isig. Låter som en dålig sak, men jag kan faktiskt inte komma på något annat.

 

 
 

Vad har du sett för filmer?
I måndag, som fortfarande var lov, såg jag The brothers grimsby. Lite småkonstig film och inte 100% min typ av humor, men den var rolig när den inte var för överdriven. I fredags såg jag Masterminds, även den en komedi. Den var bättre och handlar om ett av usas största bankrån någonsin. 

 

Har du gråtit något?
Nej.

 

Vad längtar du efter?
Sommaren!! Ta studenten, sommarlov, värme och sol. På närmare håll längtar jag kanske lite till min födelsedag om 10 dagar, vill ha tårta hihihi.

 

Vad vill du tipsa om?
The OC. Som jag skrev tidigare är den serien mitt nya beroende. Annars Peg och Pennys podcast som jag började lyssna på imorse när jag sprang. Bättre än vad jag trodde och är i behov av nya bra poddar att följa! Just det ja, till alla er som följer TVD så började det igen i veckan efter uppehållet.

 

 

Vilken låt sammankopplar du med den här veckan? 
5 fine frokner med Gabrielle, ni vet den från Skam som POFF blev superkänd även fast den släpptes för flera år sedan. Den har jag spelat i bilen till och från skolan hela veckan.


Emelie Karlsson

Är faktiskt ganska sugen på The Brothers Grimsby - även fast jag inte tror att jag kommer tycka om den överhuvudtaget, haha!


blogg: http://fiktivaem.blogg.se/
Ajli Müller

det låter ju bra! Utom fryst regnsnö, fyfan.

vad ska du göra för gymnasiearbete tror du? :D


blogg: http://ajlimuller.se/
Carro

Jag längtar också efter sommaren :)


blogg: http://nouw.com/carroat
Tilda%20Barkselius

Himla kul att få läsa!

Ida

Tack för din kommentar

Ida

Duktig som tränat och pluggat!! :)


blogg: http://www.devote.se/iidajohansson
cassandra gigel

kul lista :D


blogg: http://cassandras.se/
Pauline Hurtig

kul lista! så härlig bild på dig :)


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
sandra

kul att läsa :)


blogg: http://www.sandramusic.spotlife.seVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin