A svarar på era frågor

Här kommer svaren på frågorna som ni ställde till min pojkvän om mig, han och oss. Hoppas ni gillar svaren och att han är med lite på bloggen.

 

Vad är det bästa med Alice? Henne skratt för då är hon är glad och då blir jag glad.

Vad är hennes favoritmaträtt? Tacos. (rätt)

Hur ser den perfekta dejten ut? På en strand med en säng med himmelsäng med rosblad på sängen. Ett bord för två personer med mycket mat antingen någon som spelar musik kanske på en fiol. Som på filmer. Gärna med solnedgång och sen blir det svart och stjärnorna lyser upp himmlen.

Vad gör du för att muntra upp Alice när hon har en dålig dag? Jag försöker vara rolig och kittla henne, det brukar göra henne glad. PS hon är väldigt kittlig.

Tycker du att det kan vara jobbigt med att Alice bloggar? Nej, jag tycker typ att det är kul för då kan jag läsa vad hon gör och jag gillar att hon fotar mycket.


Första intrycket när av Alice första gången ni sågs? 
Pfff, i ettan? Jag vet inte, det var första dagen i ettan och då tänkte jag inte mycket på det. Det tog ett tag innan jag började se på henne annorlunda.

Hur länge har ni varit tillsammans? Ett och ett halvt år på fredag.

Hur träffades ni och vem tog första initiativet? Vi träffades genom skolan då vi gick i samma klass i ettan och även att vi var i samma gäng, det var väl jag som tog första intiativet.


 

 

Vad gillar ni med varandra mest? Alice: Det jag gillar mest med Albernn är att han alltid är snäll och omtänksam, min bästa vän.
Albernn: Att man kan prata om vad som helst och att vi alltid har kul.

Första bästa minnet? När vi sågs ensamma för första gången och lagade middag och såg på film, eller när vi blev officielt tillsammans.

Vad har ni gemensamt? Vi gillar att se på film, serier och mysa. Typ "fredagsmys", vi gillar även att prata, hitta på saker, resa, åka på ikea och se nya ställen.

Vad tänker ni heeeelt olika om? Mat. Jag gillar kött och Alice hatar kött (läs äter inte kött). Jag gillar att vara uppe länge medan Alice hellre sover.

Vad för saker som den andra personen gör omedvetet, älskar ni? Alice: När Albernn bara är sig själv för då är han alltid snäll å go.

Albernn: När hon tar hand om mig, det gör hon nog omedvetet. Hon brukar även förklara saker när jag inte förstår.


 
 

Vad är det galnaste ni gjort tillsammans? Hoppat från Blå Lagunen, haha NÄ jag skoja. Vi har inte gjort något galet, iallafall inget vi kommer på just nu.

När insåg du att du var kär i Alice? Nu måste jag tänka om från början här.... kanske första gången jag var hos Alice när vi lagade mat. Eller kanske var det lite innan det.


Bella

Första svaret, så fint!


blogg: http://nouw.com/bellss
elin

Kul läsning!<3


blogg: http://nouw.com/johnssons
Amanda

Kul inläggs idé!


blogg: http://mandasdiary.devote.se
Amanda

Men så roligt och gulligt att läsa!!


blogg: http://amandalarsson.nu
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Så fint att läsa :)


blogg: http://www.saramadeleine.se
Linda

Kul att läsa hans svar!!


blogg: http://lindaviktoria.se
Pauline Hurtig

vad kul att läsa! :)


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Ida - foto & häst

Men så söta och fina bilder och så roligt att läsa! :)


blogg: http://idanilssonphoto.se/

Kom ihåg mig?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 20 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com


  • Läsvärda inlägg

  • follow me @alicelindstroom    bloglovin