Fårö

Igår tog vi båten över till Fårö som är en ö ovanför Gotland. Vädret var superfint och vi spenderade större delen av dagen på en stands som heter Sudersand. Där åt vi hamburgare och pommes till lunch och även glass, super mys. När det började blåsa lite väl mycket åkte vi vidare mot Raukar med lite stopp för att fota får. Raukarna var faktiskt häftigare än vad jag trodde och efter det åkte vi tillbaka till tälte och lagade vegofärs med spagetti till middag. mummsiii idag ät planen att åka till en Lagun, hoppas på att fota fina bilder!
 

Celine

Så härligt!


blogg: http://celinelf.blogg.se/
Clara

Vad mysigt! Jättefin bild på fåren. <3

Klättrade du upp på raukarna? Det tyckte jag var roligt när jag var där eftersom alla raukar är så unika. ^^


blogg: http://caups.blogg.se/
Netti Starby

Så himla härligt ni har det! :-D Kramis


blogg: http://nettistarby.blogg.se/
Amanda

Gud så mysig dag<3


blogg: http://mandasdiary.devote.se
elin

Åh gotland är ju så fint<3


blogg: http://nouw.com/johnssons

Kom ihåg mig?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 19 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


FÖLJ MED MIG PÅ ÄVENTYR!! Från de 22 januari till någon gång i april-ISH kommer jag befinna mig i Asien med en ryggsäck och resa runt i olika länder tillsammans med tre tjejer jag träffat över internet. Jag kommer att blogga så gott det går och jag lovar att bloggen kommer fyllas av massa fina bilder medan jag är borta! So stay tuned <3


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com


  • Läsvärda inlägg

  • follow me @alicelindstroom    bloglovin