Glossybox juli

 
Jag gillar verkligen hur Glossyboxarna blir finare och finare hela tiden, det känns som att det var ett bra tag sedan jag fick hem en vanlig rosa box. Innehållet för den här månaden var helt okej, ingen wow box men ingen buuu box.
 
Pocketfresh - Anti-Bacterial Handgel - Jag gillar handgel, speciellt såna i små söta förpackningar med fina färger och som luktar gott. Denna luktar dock banan och för mig som inte gillar banan är det ingen hit men jag behöver väl bara inte lukta på mina händer.
 
Luxie Beauty - Luxie Onyx Noir Small Contouring Face Bruch - Jag älskar när man får borstar i glossybox, för det är något jag alltid vill testa nya och jag är typ alltid i behov av nya men köper sällan då dom ofta är väldigt dyra. Det här är en contouringborste men jag får se om jag använder den till det eller något annat.
 
Glazel Visage - Bronzer No. 13 - En bronzer, wohoo! Perfekt för mig som inte lyckats få så speciellt mycket sol i mitt ansikte nu under sommaren. Jag använder även gärna min bronzer som ögonskugga i globlinjen och det tror jag den här kommer passa bra till!
 
Rodial - Suede Lips Big Apple - En läppenna med vitamin E som ska mjukgöra. Jag gillar verkligen färgen, jag fick i en rosa, lila mauve nyans, #sämstpåattbeskrivafärger
 
Ziaja - Manuka Tree Normalising Cleansing Gel - En tvålfri gel för fet och kombinerad hud som ska minska infektionsrisker och hudirritationer. Den ska bli spännande att testa, som jag tidigare nämnt har jag använt samma cleansing gel i mååånga år och kanske är det här min nya favorit?

Anna - Fotograf & Rovfågeltränare

Jag hade Glossybox i många år men började spara de pengarna istället. Men jag finner ofta att jag saknar Glossybox otroligt mycket, man borde kanske börja på nytt :)


blogg: http://annabrink.blogg.se/
Natalia

Mycket bra saker :)


blogg: http://nouw.com/nattis
Sofie

Så fin själva lådan var alltså, härligt innehåll också! :)


blogg: http://nouw.com/jjohanssonsofie
Sarah

Ja e avis på din box :/ ja fick samma saker förutom den sista produkten du beskrev för ist för den fick ja ett litet parfymprov som man brukar få gratis på t ex Kicks :/


blogg: http://CheerSarah.devote.se
Celine

Åh måste nästan själv börja med glossybox, tycker det verkar vara så fina saker hela tiden!


blogg: http://celinelf.blogg.se/
Linda

Så fina saker!!


blogg: http://lindaviktoria.se
MALIN

Vilket roligt innehåll du fick! Kram


blogg: http://malinkirstine.se

Kom ihåg mig?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 20 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com


  • Läsvärda inlägg

  • follow me @alicelindstroom    bloglovin