Motljus

 
Igårkväll åkte vi till ett naturreservat nära campingen och fotade lite motljusbilder medan solen var påväg ner. Vi gick sedan en sväng till havet och kollade när solen gick ned bakom horisonten, hur fint som helst! Efter det åkte vi till Donken och köpte Sundae, mest för att jag ville ha riktigt wifi och glass såklart! Jag vet inte hur länge vi satt där, men fick mängder av bilder redigerade och uppladdade vilket känns skönt. Just nu lagas vegofärs till mig och bacon till Albernn och förhoppningsvis ska vi fota motljusbilder ikväll också. 

Amanda

Så fina bilder<3


blogg: http://mandasdiary.devote.se
Clara

Himla fina bilder! Motljus kan verkligen bli da shit om man vet vad man gör.


blogg: http://caups.blogg.se/
onboards.blogg.se

Åh vad fina bilder :)


blogg: http://onboards.blogg.se/
Sofie

Grymt fina bilder! :)


blogg: http://nouw.com/jjohanssonsofie
Sarah

Så fina bilder o helst den sista :)


blogg: http://CheerSarah.devote.se
Amanda Jona [FOTOGRAF]

Wow så vackert!


blogg: http://amandajona.se
CAICAIS

Åh mys!


blogg: http://caicais.se

Kom ihåg mig?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 19 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


FÖLJ MED MIG PÅ ÄVENTYR!! Från de 22 januari till någon gång i april/maj-ISH kommer jag befinna mig i Asien med en ryggsäck och resa runt i olika länder tillsammans med tre tjejer jag träffat över internet. Jag kommer att blogga så gott det går och jag lovar att bloggen kommer fyllas av massa fina bilder medan jag är borta! So stay tuned <3


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com


  • Läsvärda inlägg

  • follow me @alicelindstroom    bloglovin