Poddar jag lyssnar på

 
Jag söker ständigt efter nya poddar att lyssna på och alla tips uppskattas, därför tänkte jag dela med mig av de sex poddar jag lyssnar på i sommar.
 
Sommar & Vinter i P1
Aka sommarpratarna. Jag lyssnar inte på varje avsnitt, utan endast de människor jag känner till. Fattar inte hur det kan vara roligt att lyssna så länge på någon annans liv eller karriär, men bra är det!
 
Noel & Ludwig
Jag lyssnade på Zara och Noel's podd som dom la ner och jag har istället börjat lyssna på Noel och Ludwig, tycker som är så härliga och roliga!
 
P3 Dokumentär
Med den här är det ganska samma som sommarpratarna, jag lyssnar inte på varje avsnitt. Tycker varje avsnitt är så intressant med intervjuer och väldigt detaljrika, inte som när man scrollar på aftonbladet efter en händelse.
 
Therese & Zäta
Jag gillar verkligen deras samtalsämnen och dom känns så jordnära och härliga. Dom pratar mycket om djurrätt och miljö, vilket jag tycker är intressant. Det pratas även om vardagliga saker och deras liv och lite allt möjligt!
 
Pillowtalk med Peg & Penny
Alltså hur härliga är dom inte? Har du sett Parneviks så fattar du nog och isåfall borde du verkligen ta och lyssna på den här podden. Dom pratar mycket om förhållande, tjejproblem och livet helt enkelt.
 
Mathilda och Andrea
Den första podden jag började lyssna på för många år sedan och dom håller fortfarande måttet. Två tjejer som pratar om allt mellan himmel och jord och dom känns precis som Therese och Zäta som jordnära med bra åsikter.

Carolina Thoor

Härligt! Själv lyssnar jag bara på en Podd - Wistam och Wahlgrens :D

Sv; ja, det var jättemysigt! :D


blogg: http://knaset.blogg.se/
Gabriella

Såå himla bra poddar!!


blogg: http://gabriellasigfridsson.se
Linnea

Therese och Zätas är såå bra :)


blogg: http://lru.blogg.se
Sofie

Så himla bra inlägg! :)


blogg: http://nouw.com/jjohanssonsofie
Jonna

Pillowtalk med peg och penny är min favorit!


blogg: http://perssonjonna.blogg.se/
Pauline Hurtig

älskar Therese och Zätas!


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
MALIN

Kul att se! Själv lyssnar jag faktiskt aldrig på podcasts! Kram


blogg: http://malinkirstine.se
Bella

Bra tips!


blogg: http://nouw.com/bellss
Jennifer

Rekommenderar Framgångspodden!! :)


blogg: http://jennifermilton.blogg.se
Clara

P3 dokumentär älskar jag. Rekommenderar också posten "Alla våra ligg". De pratar om sex och sexualitet på ett väldigt fritt och oladdat sätt, berättar historier och upplevelser de varit med om och har ibland med gäster som delar med sig av sina upplevelser och tankar. Podden är rolig samtidigt som den ger en styrka i att våga lyssna på sig själv. Mycket bra 👌


blogg: http://caups.blogg.se/

Kom ihåg mig?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 20 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com


  • Läsvärda inlägg

  • follow me @alicelindstroom    bloglovin