För jag har ingen röst

Det blev ändrade planer för mig. Jag har varit lite småförkyld de sneaste dagarna och det i kombination med pollenallergi är inte det roligast. Så igår när några tänkte åka in till stan igen hängde jag med, vilket tror jag var ett bra beslut. Jag har lite röst idag men ska bara vila, kolla serier, dricka te och redigera balbilder hela dagen. Det regnar ju endå så en innedag är inga problem, det har ju varit fullrulle senaste tiden!

 


Heléna

Krya på dig och ha en mysig dag hemma <3 Kram


blogg: http://helna.blogg.se
Alice

Åh, krya! <3


blogg: http://lallizzlife.blogg.se
Amanda

Åh usch det är inte roligt, kryra på dig <3


blogg: http://mandasdiary.devote.se
Alice

Usch, krya!!


blogg: http://www.alicem.devote.se
Mikaela

Ibland behöver man bara en lugn dag, låta kroppen vila upp sig lite :)


blogg: http://orsin.blogg.se

Kom ihåg mig?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 19 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


FÖLJ MED MIG PÅ ÄVENTYR!! Från de 22 januari till någon gång i april/maj-ISH kommer jag befinna mig i Asien med en ryggsäck och resa runt i olika länder tillsammans med tre tjejer jag träffat över internet. Jag kommer att blogga så gott det går och jag lovar att bloggen kommer fyllas av massa fina bilder medan jag är borta! So stay tuned <3


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com


  • Läsvärda inlägg

  • follow me @alicelindstroom    bloglovin