Alicelindstrom

Utefix

Nu när det är sommar är det många som spenderar mer tid ute med allt från sola, bada till att hålla på i trädgården eller andra hemmaprojekt. Har du något på gång i sommar? Någon ombyggnation? DIY projekt eller kanske bara lite ogräsrensning i trädgårdslandet? Oavsett vad man gör ute är rätt utrustning och skydd alltid en bra idé, speciellt om man som jag inte vill skada sig. Företager Engelbert Strauss, har ett stort utbud av allt man kan tänka sig och dom specialiserar sig på arbetskläder skulle man kort kunna säga. 

 

 

När jag var yngre gillade jag verkligen att hålla på i trädgården här hemma. Jag hade egna krukor med blommor jag själv fick välja och jag hade även en egen plätt i trädgårdslandet där jag odlade morötter, sallad, blommor med mer. Jag rensade sådde, ogräs, vattnade och jag minns hur kul jag tyckte det var att besöka granngården för att köpa frön. Idag tycker jag inte att det är lika roligt och det enda i "trädgårdsväg" jag håller på med är pumpaodlingen. Vi är sedan flera år tillbaka med i en pumpatävling och det är jag i min familj som tar hand om våran lilla pumpis. Egentligen är det inte speciellt mycket jag gör, vattnar plantan och pollinerar för att hjälpa den lite på traven. Man kan väl säga att jag har hittat andra intressen än att gräva i jorden, jag kollar idag hellre på kläder och smink online.

detta inlägg är ett samarbete


idategebos.blogg.se

Såå fin blogg! Kika gärna in på min :)


blogg: http://idategebos.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin