Tre dagar senare...

... ska jag ut i backen igen. Träningsverken från i tisdags har inte lagt sig men inte tvekar jag för det. Vi ser ut att bli ungefär samma gäng som förra gången men den här gången blir det en annan backe. Klockan 10 ska jag vara på plats så kunde sova ut och packa det sista i lugn och ro, hinner ju till och med blogga. Vädret ser ut att bli kring noll med lite sol. Det har kommit hyffsat mycket snö de senaste dagarna, som ni sett på de bilder jag postat, så jag håller tummar för bra före.
 

Bella

Åh vilken fin bild!


blogg: http://nouw.com/bellss
Anita

Härligt med träningsvärk :D


blogg: http://siliiins.blogg.se/
Carro

Ha det så roligt! :)


blogg: http://nouw.com/carroat
Emma Grann Fotografi

Tröjan <3


blogg: http://emmagrannfotografi.se/
Miss Baby Peaches

Härlig bild!


blogg: http://missbabypeaches.se/

Kom ihåg mig?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 19 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


FÖLJ MED MIG PÅ ÄVENTYR!! Från de 22 januari till någon gång i april/maj-ISH kommer jag befinna mig i Asien med en ryggsäck och resa runt i olika länder tillsammans med tre tjejer jag träffat över internet. Jag kommer att blogga så gott det går och jag lovar att bloggen kommer fyllas av massa fina bilder medan jag är borta! So stay tuned <3


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com


  • Läsvärda inlägg

  • follow me @alicelindstroom    bloglovin