Garderobsstädning

 
Jag har haft en ganska så lugn lördag men även hunnit med mycket. Jag pluggade precis klart det jag planerade att hinna idag. Tänkte nu lämna in min slutgiltiga gymnasiearbete rapport, äntligen!!! Tidigare hjälpte jag mamma ute med att skotta jord och köra skottkärra, hej träningsverk i armar och rygg. Senare tänkte jag ta tag i att rensa min garderob samt byta ut mina vinterkläder mot mina sommarkläder då jag inte kommer använda mina snöflingströjor mm på flera månader. Känns alltid så skönt när garderoben är städad. Vad gör ni denna lördag?

carolines

Skönt att du är klar! :)


blogg: http://nouw.com/carolineanette
Lorissa Lovebomb

vad skönt att rensa :D Jag skulle behöva det också, men med det skitväder vi haft vet jag inte om jag vågar ^^


blogg: http://lorissalovebomb.com/
Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Hoppas det går bra med rensningen! :)


blogg: http://beattriicee.blogg.se/
Louise

Alltid skönt o rensa kläder :D


blogg: http://louiseelinore.se
Pauline Hurtig

Härligt!


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/

Kom ihåg mig?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 19 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


FÖLJ MED MIG PÅ ÄVENTYR!! Från de 22 januari till någon gång i april-ISH kommer jag befinna mig i Asien med en ryggsäck och resa runt i olika länder tillsammans med tre tjejer jag träffat över internet. Jag kommer att blogga så gott det går och jag lovar att bloggen kommer fyllas av massa fina bilder medan jag är borta! So stay tuned <3


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com


  • Läsvärda inlägg

  • follow me @alicelindstroom    bloglovin