Någon är grön iallafall

 
Äntligen började det bli lite grönt på träden och marken! Jag tycker det är så tråkigt att fota utomhus just nu, allt är bara brunt eller grått. Själv försökte man vara lite grön iallafall för att få in lite färg i bilden, haha. Jag är väldigt glad att skolveckan är över, som jag skrev i början på veckan var de här min hells week och nu är den avklarad. Den enda jag har kvar nu är två småsaker typ. Lördag idag, mina planer är väldigt oklara, jag tänkte iallafall följa med mamma på lite småärenden och sen ska vi göra fint på den nedre altanen, vi verkar ska få lite värme i helgen!

Louise

Vilken fin bild verkligen! :)


blogg: http://louiseelinore.se
Dixi Wonderland

Förstår precis hur du menar. Jag kände också så tills sommaren kom. Håller tummarna för att sommaren kommer till dig snart också :)


blogg: http://dixiwonderland.com/
Celine

Finis!


blogg: http://celinelf.blogg.se/
Amanda

Skönt att den jobbiga skolveckan är avklarad!! Och jätte fin bild, även om det är lite tråkigt ute :)


blogg: http://amandalarsson.nu
Josäfin Andersson

SÅÅÅ snygg tröja! Älskar grönt :D


blogg: http://jossanamigo.blogg.se/
Agnes

Så himla fin bild och älskar tröjan!


blogg: http://agnescecilias.se/
Pauline Hurtig

åh så fin bild!


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Sanna

Verkligen superduperfint, jag tycker att grönt är en riktigt underskattad färg :)


blogg: http://sannasrum.se

Kom ihåg mig?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 19 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


FÖLJ MED MIG PÅ ÄVENTYR!! Från de 22 januari till någon gång i april-ISH kommer jag befinna mig i Asien med en ryggsäck och resa runt i olika länder tillsammans med tre tjejer jag träffat över internet. Jag kommer att blogga så gott det går och jag lovar att bloggen kommer fyllas av massa fina bilder medan jag är borta! So stay tuned <3


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com


  • Läsvärda inlägg

  • follow me @alicelindstroom    bloglovin