Pollensäsongen är här

Våren är här, vilket även betyder att pollensäsongen är här. Något som leder till snuva, kliande ögon med mer för många, inklusive mig själv. Under våren gäller det att jag och min familj är extra noga med att inte lämna fönster och dörrar öppna, mina kläder och sängkläder hänger aldrig ute. Jag tvättar och sköljer håret ofta samt byter örngott för att slippa all pollen. För mig och alla andra som är känsliga mot pollen eller lider av astma eller liknande är det viktigt med ren luft för att må bra och kunna presetera bra. Luft och miljöbutiken är ett företag som specialiserats sig på luft. Dom erbjuder värmepumpar, luftkonditionering, luftrenare, avfuktare och luftfuktare. En luftrenare är kanske något för oss pollenallergiker, jag har inte testat någon tidigare, har du? Jag märker verkligen skillnad om jag är hemma eller i skolan. Sitter jag i ett klassrum under våren och alla fönster i är öppna för att det är varmt i rummet, ja men då är det ju klart att näsan och ögonen rinner. Det gör mig verkligen så glad att jag har det så bra hemma med ren luft, och att mina föräldrar bryr sig. Detta är också en av anledningarna till att jag valt att skriva detta med Luftmiljöbutiken. Jag menar, det är ju inte jag som kryper på vinden för att byta luftfilter.
 

Guccimamma

Int alls kul att vara pollen allergi.

ha en fin dag


blogg: http://nouw.com/guccimamma
Anita

Så fint :D


blogg: http://siliiins.blogg.se/
Corina

Jobbigt med att vara allergisk e.tc. men jag tycker att det var ett väldigt bra inlägg då du nämnde det där företaget. Har aldrig testat en luftrenare men skulle vilja då jag känslig mot damm och pollen. Hoppas dina besvär också lindras.


blogg: http://corinas.for.me

Kom ihåg mig?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 20 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com


  • Läsvärda inlägg

  • follow me @alicelindstroom    bloglovin