Alicelindstrom

Glossybox november 2017

 

Min favoritbox på årets, novemberboxen aka boxen med jultema!!! Först och främst, finaste julboxen någonsin! Jag som helt snöat in mig på mörkgrönt och guld i år, den här kommer få ligga framme under min gran. Innehållet då? Väldigt nöjd och många fullsize produkter som dessutom är dyra.

 

Ole Henriksen - Truth Serum - jag använder inte serum av den enkla anledningen att jag inte äger ett, men det ska bli roligt att testa den här. Det är inget märke jag hört om tidigare men att döma av priset så är den nog bra. 675kr för 30ml. 

 

Ole Henriksen - Sheer Transformation Perfecting Moisturizer - Från samma märke som serumet fick man en tester på deras ansiktskräm som ska ge en mjuk, jämn och strålande hy. Jag älskar att testa nya hudvårdsprodukter och även denna är saftigt dyr.

 

Mitchell And Peach - Shower Wash "English Leaf" - En duschkräm som luktar gott och fräsch, tydligen ska den dofta citrus, basilika, koriander, tomatplanta och lavendel. Duschkräm används ju alltid så den ska bli rolig att testa.

 

The Body Shop - Hand Cream - Det här är nog min favorit i hela boxen. Den doftar gott, något jag funderat på att köpa och något jag använder varje dag. Dessutom är min handkräm från TBS julserie ifjol snart slut, den kunde alltså inte komma mer välbehövligt! Jag fick doften frosted plum som jag är såå glad är tillbaka i år. För två år sedan sålde den slut i min stad snabbare än snabbast!

 

Steve Laurant - Precision Tip Eyeliner - WOW! Förpackningen alltså! Det är en vattenfast eyeliner och den ska vara enkel att applicera då den har en filttopp. Den ser typ ut som en tuschpenna.

 

Bang Beauty - Cream Color "glam" - En multiprodukt som går att använda på ögon, läppar och kinder. Hurra för multiprodukter. Färgen är guldig och jag tror att den skulle vara en fin bas till en ögonsminkning. Eller kanske för att piffa upp ett läppstift med lite skimmer.


Erica

Kul med Glossybox! :D Tycker man kan hitta riktiga guldkorn. Och jag förstår varför handkrämen från Body Shop är din favorit, enda sedan jag hittade den förr förra året berättar jag om den för ALLA jag träffar som nämner att de har torra händer haha! :D


blogg: http://lifebyerica.se
Amanda

Alltså åh vad dröm!!!<3


blogg: http://mandasdiary.devote.se
Jeanette

Jag fick ungefär samma saker i min box :) Jag gillade dock inte eyelinern, tyckte den kändes torr, men allt annat var toppen :)


blogg: http://nouw.com/jeanettek
Julia

Härliga produkter :)


blogg: http://nouw.com/juliaperssonn
J

Fina!


blogg: http://nouw.com/wellwhynot
MALIN

Vilka roliga produkter du fick! Kram


blogg: http://malinkirstine.se
Sussi

Vilken bra box. Jultema är alltid trevligt :)


blogg: http://nouw.com/enkelthemma
Annika

Fina saker i glossybox. Handkräm mot torra händer är ett måste för mig.


blogg: http://ladyochlufsen.blogg.se
Pauline Hurtig

vad fin :)


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Felicia

Jämt så bra produkter :D


blogg: http://frokentv.seVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin