Alice Vegotisdag #3

 
I tisdags på "alicevegotisdag" lagade jag potatisbullar med majs, som dock inte ser ut som potatisbullar utan det blev mer potatisplättar. Jag som älskar mos och majs tyckte dom blev riktigt goda, smeten blev som mos innan man stekte den. Du som säger att man inte blir mätt om man inte äter kött, testa de här. Receptet hittade jag på ICA. I receptet står det att man ska äta skinka till, skippa skinkan så blir det vegetariskt!

MALINDENISE

Åh ser riktigt gott ut!


blogg: http://devote.se/malindenise
Amanda Sofi

Låter spännande!


blogg: http://www.nouw.com/amandassofi
Louise

Vilket bra tips! :D


blogg: http://louiseelinore.com
Amanda

Ser super gott ut<3


blogg: http://mandasdiary.devote.se
Erica

De lät riktigt goda! :D Superbra tips!


blogg: http://lifebyerica.se
Anita

Mums :D


blogg: http://siliiins.blogg.se/
Maggiesskafferi

Gott!


blogg: http://maggiesskafferi.se/

Kom ihåg mig?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 19 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


FÖLJ MED MIG PÅ ÄVENTYR!! Från de 22 januari till någon gång i april-ISH kommer jag befinna mig i Asien med en ryggsäck och resa runt i olika länder tillsammans med tre tjejer jag träffat över internet. Jag kommer att blogga så gott det går och jag lovar att bloggen kommer fyllas av massa fina bilder medan jag är borta! So stay tuned <3


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com


  • Läsvärda inlägg

  • follow me @alicelindstroom    bloglovin