Alicelindstrom

Shopping från Australien #2

 
Jag har valt att istället för att visa all shopping från Australien, göra två inlägg med några utvalda produkter. Det här är alltså en fortsättning på det här inlägget. 
 
Ett av mina köp som gör mig konstigt glad är mössan på bilden. Jag var på Cotton On och stod i kassakön för att betala och där låg den. Jag som inte gillar att ha mössa var bara tvungen att köpa den. Priset? 20 kr. Supermysig och jag ser fram emot lite kallare väder för nu har jag en mössa! Den passar även bra till min nya vinterjacka jag köpte i AUS några dagar senare...
 
Nästa två plagg i det här inlägget är från Topshop. Där hittade jag ett par snygga momjeans (syns smått i det här inlägget) och även den snygga off the shoulder toppen som ni ser en liten sneaky på bilderna. Dåliga bilder min ni kommer att få se plaggen på i framtiden, det är jag säker på! Tröjan och byxorna känns lite vår och de flesta plaggen där var våriga. Inte så konstigt då jag var där i slutet av deras vinter/tidig vår. Tur då att dom rear ut mössor, perfekt för mig som bor på andra sidan jorden där vi snart har vinter! 
 

Julia Persson

Alltid kul med shoppning!!

Sara

Åh, den där mössan ser såå mysig ut!


blogg: http://sarastorback.for.me
Anita

Fin mössa :D


blogg: http://siliiins.blogg.se/
Frida G Svensson

jag bodde i Australien ett år som utbytesstudent. Ett äventyr minst sagt!


blogg: http://www.fridagsvensson.se
Erica

Mössan var ju superfin! :D Riktig "höstig"!


blogg: http://lifebyerica.se
Emilia

Så fina grejer!


blogg: http://nouw.com/emiliajoohansson
Pauline Hurtig

så roligt att shoppa utomlands :)


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Ida

Vad fin mössa :)


blogg: http://onboards.nuVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin