Svårt att hitta markis till ditt snedtak?

Något av det jobbigaste under sommarhalvåret är när solen ligger på och det blir galet varmt inne. Jag har mitt rum nere i källaren så jag har det ofta svalt ändå men jag märker en stor skillnad mot vardagsrummet där vi har stora fönster mot solen. Ett problem som vi slipper nu under några månader men det händer ju såklart att de få gånger solen visar sig under hösten och vintern, att man vill stänga för. Jag har både markis, rullgardin och persienn på mitt fönster, vanligast använder jag rullgardinen för mörker och markisen för att inte det ska bli jobbigt ljust och varmt.

 bilder från Velux

Har du ett snedtak med ett takfönster har jag förstått att det kan vara svårt att hitta något som passar som samtidigt är praktiskt och snyggt. Googlar man lite så kan man hitta företag som helt specialiserar sig på slopande tak, ett av företagen är Velux. Dom erbjuder prisvärda och trendiga persienner och markiser för snedtak. Vi har inget snedtak här hemma men hade vi haft ett hade det varit väldigt praktiskt med någon typ av solskydd. Har du snedtak? Använder du isåfall något för att solen inte ska ligga på lika mycket? Eller något för att mörklägga?

inlägget är sponsrat


Ida

Men så smart och smidigt!


blogg: http://iidajohansson.se
Pauline Hurtig

önska att vi hade snetak med fönster, de är ju så fint!


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Cecilia

såå smart!!


blogg: http://CeciliaSalomonsson.devote.se

Kom ihåg mig?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 20 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com


  • Läsvärda inlägg

  • follow me @alicelindstroom    bloglovin