Glossybox juli

 
Glossyboxen för julimånad var en helt okej box. Eller egentligen var den väldigt bra då fyra av fem produkter är saker jag kommer få användning för men inte produkt var super YES som det ibland kan vara.
 
Manna Kadar - GLO Illuminator - Jag älskar flytande skimrande produkter och den är är lite åt det rosa hållet, vilket är något jag inte har sedan tidigare. Den gav ett naturligt resultat så det ska bli roligt att testa runt med den här.
 
Pick and Pinch - Pink Metallic Slant Tweezer - En bra att ha grej! Jag har en jag gillar men alltid bra att ha flera, nu kan den ena få bo i min neccesär så slipper jag glömma min tweezer i framtiden! Den kostar 250kr så hoppas den håller bra kvalité länge.
 
Beautaniz Beauty - Radiant Glow Sheep Mask - Dom här maskerna som man lägger på ansiktet som ett täcke, alltså inte en kräm, fattar ni? Dom ser jag bara mer och mer men jag har faktiskt aldrig testat någon. Den här blir perfekt nu efter många timmar i flygplan då den ska ge lyster, jämna ut och ge energi. 
 
The Beauty Crop - GRLPWR Lipstick 'Peach Please' - Ett matt flytande läppstick i en korallrosa färg. Färgen var okej men inte på mig, jag trivs inte i färger åt det orangeahåller eller dom som är väldigt starka. Det här är ingen vardagsfärg för mig men kanske kommer den till användning en dag.
 
Vichy - Normaderm Deep Cleansing Purifying Gel för fet/oren hy - Jag gillar alla produkter jag har testat från Vichy så den här för fet hy, precis som jag har, ska bli spännande. Den ska motverka fet , blank och oren hy med igentäppta porer.

Pauline Hurtig

åh just den här boxen hade jag velat ha. tycker det var så roligt men är så dålig på att använda :(


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Julia Svensson

Åh så bra box!


blogg: http://juliasvenssons.se
Ida - foto & häst

Så roligt produkter ändå! Skulle vilja testa en sån mask :)


blogg: http://idanilssonphoto.se/
Sussi

Kul att du är nöjd med glossyboxen :)


blogg: http://nouw.com/enkelthemma
Isabella

vad kul!


blogg: http://behuy.blogg.se
Matilda

Så kul med glossybox! Har faktiskt aldrig prenumererat på den!


blogg: http://nouw.com/ttilles
Sara Ekman

Nice :)


blogg: http://aamaziing.se/
Amanda Jona [FOTOGRAF]

Härligt ändå att du känner att du kommer få användning för det mesta! :)


blogg: http://amandajona.se
Jennifer

Härligt innehåll 😊


blogg: http://Missjennifer.se
Anonym

Trevlilg med en månads box!=)


blogg: http://lovebyjannicelindell.blogspot.se

Kom ihåg mig?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 20 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com


  • Läsvärda inlägg

  • follow me @alicelindstroom    bloglovin