Alicelindstrom

En bättre lördag

Har ni haft en bra lördag? min har varit toppen!! Jag började dagen på Forever21, en av mina favoritbutiker där jag alltid hittar något. Det slutade med att jag var där inne i två (!!!!) timmar, inte så konstigt med tanke på hur stor butiken var. När jag var klar där gick jag och köpte en extra väska (kan ha shoppat en del medan jag varit i Hong Kong) innan jag fixade mina naglar och jag blev riktigt nöjd. Efter det småstressade jag till en biograf som jag läste om där jag såg Alicia Vikanders senaste film, Tomb Raider med D-BOX. D-BOX är för er som inte vet där stolen "rör sig". Jag har aldrig testat det tidigare och det var riktigt coolt dessutom var filmen bra och det var en helt annan sak att se på bio i deras stora lyxiga fotöljer till skillnad mot de "vanliga" vi har hemma. Imorgon är det min sista dag i Hong Kong OCH Asien, för på måndag flyger jag hem.
 
mina naglar  /  en gata i Hong Kong  /  Biosnacks: popcorn, dricka och en påse med typ saltapinnar ingick i priset när man köpte biljetten. Jag köpte lite nachos för jag hade inte hunnit äta lunch, woopssiii

Sussi

Så himla bra du verkar ha det. Låter verkligen som en lyxig biograf. Så fort din utomlandsvistelse gått. Du är välkommen hem till Sverige igen :)


blogg: http://nouw.com/enkelthemma
Angelica Wåhlin

Men wow, bion lät ju urhäftig!


blogg: http://angelicawahlin.se/
Felicia

låter underbart


blogg: http://frokentv.se
Freja

Såg också Tomb rider häromdagen , så bra 😍


blogg: http://devote.se/frejalindsjo
Matilda Berlin

Men alltså WOW vad underbart det låter!! Samtidigt som jag får lite ångest i hjärtat över att du ska åka hem, haha!! Precis på samma sätt som jag hade när våran semester tog slut. Men jag gissar att det ska bli skönt att komma hem med efter en sån lång resa? Alla kramar vännen <3


blogg: http://matildaberlin.se
My

Häftig bio :D


blogg: http://monkiapa.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 21 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin