En bra helg senare

Ännu en helg börjar lida mot sitt slut och min har varit riktigt bra, därav kanske uppdateringen legat lite efter. I fredags var jag ute med ett gäng kompisar. En rolig kväll med mysig förfest och sen dansade jag tills fötterna gjorde ont ungefär. Igår tog jag det mest lugnt och lika så idag, mysigtmysigt! 
 
Såhär såg jag ut i fredags, tröjan och byxorna är nya och inköpa i Asien. Tröjan från Brandy Melville och byxorna från Bershka. Har ni sett hur ljust mitt hår längst upp blev under mina 11 veckor i asien? Jämför med bilden längst ner i det här inlägget, min profilbild eller headern.

Angelica Wåhlin

Så härligt det låter, och du är ju supervacker!


blogg: http://angelicawahlin.se/
My

Solblekt hår är ju så härligt ändå :D


blogg: http://monkiapa.blogg.se/
Miss Baby Peaches

Tjusigt! Elva veckor i sol sätter sina spår!


blogg: http://babypeaches.blogg.se/
Matilda Berlin

OMG vad fin du är!! Passar verkligen SÅ bra i rött!! <3


blogg: http://matildaberlin.se
Annika

Tack för kommentaren. Du är jättefin på bilden, solen har helt klart gjort håret ljusare upptill. Vad trevligt du har haft det i helgen.


blogg: http://ladyochlufsen.blogg.se
Pauline Hurtig

såå fin!


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Heléna

Härligt med en bra helg :D Jättefin bild på dig och snygg outfit! Håret är jättevackert och det syns verkligen att du har varit i solen :D Kram <3


blogg: http://helna.blogg.se

kom ihåg mig?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 21 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com


Min BLOPPIS


  • Läsvärda inlägg

  • follow me @alicelindstroom    bloglovin