Alicelindstrom

I'm back!

Godmorgon från Sverige! Idag är min andra dag i Sverige och det känns så konstigt att vakna upp i min egna säng efter 11 veckor flängande runt i Asien. Igår hann jag med att packa upp min väska (som fick sova ute första natten), tvätta en hel del, färga mina ögonbryn som hade blivit osynliga och fika med två kompisar för en catch up på allt som händ de senaste 3 månaderna. Jag har även ätit en del mat som jag saknat, på listan stod bland annat choklad, äpple, tomat, grovt bröd och jag är väldigt sugen på att baka kanelbullar, chokladbollar och kladdkaka under veckan! Idag vaknade jag strax efter fem, vilket egentligen är väldigt skönt. Jag har under dagen betat av en del mejl, gått en promenad och tvättat ännu mer kläder. Det känns skönt att vara tillbaka!
 
dock saknar jag mangon i Thailand.

Pauline Hurtig

välkommen tillbaka!


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Vad skönt att vara tillbaka efter så många veckor och skönt att du hunnit med ganska mycket bra saker sen du kom hem! :)


blogg: http://beattriicee.se/
Amanda Sofi

Vad bra att de känns skönt att vara tillbaka, borta bra men hemma bäst!


blogg: http://www.nouw.com/amandassofi
Celine

Haha åh varje gång jag är hemma i Sverige så bara proppar jag mig full av mat, dricker särskilt väldigt mycket mjölk (?!) haha!


blogg: http://nouw.com/celinelundqvists
Ajli Müller

Välkommen tillbaka <3


blogg: http://ajlimuller.se/
My

Förstår att det är skönt att vara hemma igen :)


blogg: http://monkiapa.blogg.se/
Maja - Våga prata om psykisk ohälsa

Saknar också alltid grovt bröd! Och knäckebröd haha ♡


blogg: http://www.marjuanneli.com/
Matilda Berlin

Guuu vad underbart!! STORT Välkommen hem hjärtat <33


blogg: http://matildaberlin.seVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 21 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin