Alicelindstrom

Sista dagen i Hong Kong

Min sista dag i Hong Kong börjar lida mot sitt slut, jag ska mest bara packa och kanske se ett avsnitt av någon serie resten av min kväll. Jag startade dagen med att åka till Choi Hung Estate, en annan instagrambyggnad (jag postade bilder från Montane Mansion i det HÄR inlägget). Denna var helt klart min favorit och det var så mysigt att gå runt där. De bästa bilderna fotar man från basketplanerna som ligger på taket av ett parkeringshus, hurra för Pinterest för annars hade jag missat det!
 
 
När jag var klar där åkte jag vidare mot Hong Kong Island för att kolla i lite butiker och fördriva tid. Helt plötsligt gick jag förbi en IKEA så jag var bara tvungen att gå in. Jag gick ett varv innan jag åt lite grönsaksbullar, "Nordic fruit water" och popcorn (varför har vi inte popcorn på IKEA i Sverige????) i bistron. 
 
 
Jag gick egentligen mest bara runt och tittade i butiker, kollade på fina bilar och människor. Jag köpte även den populära Egg Waffle som man tydligen ska äta när man är i Hong Kong.
 
 
När jag tröttnade tog jag tunnelbanan tillbaka till mitt område, köpte sushi och satte mig vid vattnet och åt. Jag mena, kolla bara på utsikten på den högra bilden, sååå fint! Andra halvan av sushin ligger i kylskåpet så den ska jag äta när jag packat klart. Imorgon ska jag upp tidigt, vid 6 kommer min taxi och då börjar resan hemåt.

sarah

åh coolt att vara där


blogg: http://www.klarahs.blogg.se
JoJo

så härliga bilder! :)


blogg: http://nouw.com/rockdoll
Julia HW

Så härligt!


blogg: http://juliahellgreen.se
Celine

Måste verkligen åka dit nån gång! Ser så fantastiskt coolt ut!


blogg: http://nouw.com/celinelundqvists
Linnea Kinis

låter som en mycket trevlig dag :)


blogg: http://linneakinis.blogg.se/
Amanda Eveline

coolt med hong kong! :D


blogg: http://evelineinabox.blogg.seVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 21 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin