Alicelindstrom

Dag ett i Almelo

Igår vid 2 på natten kom vi fram till hotellet efter 3 flyg och ett antal mil i en bil. Då hade jag varit vaken i 44 timmar så jag var en aning trött. Det blev inte många timmar i natt heller men kommande natt ser jag fram emot att sova. Imorse åt jag en dunder frukost, dom hade allt! Smoothie, gröna juicer, pannkaka, frukt ALLT. Vi bor på ett riktigt fint hotell. 
 
 
Efter frukost tog jag med mig kameran på en promenad. Det visade sig dock att alla butiker är stängda på måndagar och det var inte många restauranger som var öppna heller. Att det var över 30 grader gjorde inte heller det hela bättre så jag gick mest runt och kom upp i en promenad på 7km.
 
Vi har ganska precis ätit middag och suttit en stund på hotellets bar. Klockan åtta var temperaturen nere på 28 grader, aningen mer behagligt. Men nu, sova!

Sussi

Oj, 44 timmar. Det var länge. Förstår att du ser fram emot att få sova ;) Hoppas du får en härlig semester.


blogg: http://nouw.com/enkelthemma
natalia

Härligt :)


blogg: http://nouw.com/nattis
Celine

Men gud vad du reser människa! Haha!


blogg: http://nouw.com/celinelundqvists
Emma Engström

Åhh vad härligt med en långpromenad!


blogg: http://nouw.com/emmaengstroms
Jeanette

Gott med hotellfrukost, något av det bästa med att resa är ju hotellfrukosten! :)


blogg: http://devote.se/jeaVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin